Programma Afterparty

Voor alle die-hard muziek-freaks en partypeople is het om 23:00 nog geen bedtijd! Net als in 2016 wordt er weer heel veel georganiseerd na Wantijpop. Je kunt na afloop op verschillende plekken in de stad terecht. Hieronder volgt later een overzicht met de verschillende locaties om nog even door te feesten.

Merz

23:00-03:30

Na Wantijpop kun je ook nog terecht in de Merz voor een gezellige afterparty. DJ Bert krijgt tijdens deze afterparty alle voetjes van de vloer met verschillende stijlen, zoals pop, rock, hip-hop en electro. Je kunt direct na Wantijpop hier terecht en de entree is gratis!

Dolhuis

23:00-04:00

Als je na Wantijpop echt nog zin hebt om je uit te leven, dan kun je ook nog naar het Dolhuis. In het Dolhuis vind je op 10 juni AVANHARD met SLICK & FRIENDS! Vanaf 23:00 uur gaat het los, de entree bedraagt 10-, en let wel de minimumleeftijd is 21 jaar. Voor meer informatie check je de website.

Popcentrale

23:00-02:30

Nog niet klaar met Wantijpop 2017? In de Popcentrale knallen we door met de Afterparty.

Line-up:
DJ Slumber
– Liveband: T.B.A.
– Silent Disco

Entree: gratis | Aanvang: 23:00 uur

Bibelot

22:00-02:45

Na Wantijpop is het nog geen tijd om direct naar huis te gaan. Zo kun je onder andere terecht in Bibelot bij Superstijl de Super Sunny Edition. De Main Stage verandert in Sunny Beach inclusief strandwacht, zwembad, palmbomen en een echte cocktailbar. Ook op dit zomerse strand bepaal jij met het unieke stemsysteem wat de dj draait. Bij binnenkomst ontvang je een persoonlijke stemkaart. Hiermee kan je ieder kwartier kiezen voor jouw favoriete genre. Van discobol tot botsautotunes, van Yo! MTV raps tot hipster deephouse, Van Lowlands greatest tot Pinkpop hottest, van Airguitar tot witte billen reggae en meer. Zonnebril op en gaan! Entree bedraagt 10-, .

 

Meer informatie vind je in het Facebook event of op de website!