Programma Jamstage

Inmiddels vaste prik bij het Popcentrale Podium is de Jamstage, een tent waar akoestische optredens en jamsessies plaatsvinden. Hier komen diverse artiesten langs om samen met de bezoekers te jammen. Neem je gitaar mee en zorg ervoor dat je stem opgeladen is, zodat je net zo hard kunt rocken als jouw favoriete artiesten.

Verschillende jamsessies

16:00-20:30

Onder leiding van de Dordtse Kim, Case en Lloyd vinden in de Popcentrale al jaren succesvolle jamsessies plaats. Tijdens Wantijpop 2015 werden er voor het eerst jamsessies gehouden op de Popcentrale Jamstage en met succes! Ook dit jaar kun je weer al je muzikaliteit kwijt bij de Alles Mag Jam en de Reggae Jam. Iedereen is welkom en alle genres komen voorbij. Instrumenten zijn aanwezig.

WHOP Goes Pop

14:30-15:30

Eén van de nieuwe evenementen in de Popcentrale is WHOP Goes Pop: een open podium voor senioren! Voor het eerst laten de 50-plussers op Wantijpop horen wat ze kunnen. Dit mag je niet missen!

Popschool 4 Kids

13:15-14:00

Bij de Popschool leren jonge kids in een band spelen. Er wordt les gegeven door professionele docenten in de goed ingerichte oefenruimtes van de Popcentrale. Elk jaar spelen er enkele Popschool bands op Wantijpop, dit jaar voor de tweede keer op de jamstage!