Het aftellen is begonnen… het Wantij-weekend is in zicht! Op vrijdag 9 juni barst in het Wantijpark de allereerste editie van Live at Wantij (18+ en tickets benodigd) los en op zaterdag 10 juni is het tijd voor Wantijpop (alle leeftijden en gratis toegankelijk). Op vrijdagavond heerlijk met je vriend(inn)en een avondje uit en op zaterdag gezellig met de hele familie in het park, mega veel zin en nu alleen nog de laatste praktische zaken regelen? Je leest het hier!

Parkeren 

Live at Wantij- vrijdag 9 juni & Wantijpop – zaterdag 10 juni

We adviseren je met klem lopend, fietsend of met het OV te komen. Fietsenstallingen vind je voor de ingang van het park, hier kun je, je fiets(en) kwijt! Kom je met de bus? Dan kun je het beste uitstappen bij de halte Parklaan of Baden Powellaan, vanaf daar is het nog een klein stukje lopen naar het park. Kom je toch met de auto? Dan kun je parkeren in Parkeergarage Energiehuis of op het parkeerterrein bij de Stadswerven. Houd voor deze laatste als navigatieadres Maasstraat 14 aan. Vanaf beide parkeerterreinen is het nog enkele minuten lopen naar het park. Heb je eigenlijk al aan de waterbus als vervoer gedacht? De waterbus vaart op donderdag, vrijdag en zaterdag op verschillende lijnen tot 01:00 uur door. Geen gedoe met parkeren en BOB’s. De avondvaart t/m 30 juni 2017. Dit geldt voor de lijn (Dordrecht Hooikade – Zwijndrecht Veerplein) en lijn 22 (Dordrecht Merwekade – Papendrecht Veerdam) varen langer door. Er gaat vier keer per uur een afvaart en de laatste afvaarten vanuit Dordrecht vertrekken om 00:45 uur. Er kan aan boord een kaartje worden gekocht of je kunt betalen met de OV-chipkaart. De fiets mag gratis mee aan boord, ideaal om naar het festivalterrein te komen! Voor meer informatie over de avondvaart, klik hier.

Entree 

Live at Wantij – vrijdag 9 juni

Op vrijdag 9 juni zijn er twee ingangen naar het Wantijpark, de reguliere ingang en de Ten Raede Lounge ingang. De reguliere ingang vind je aan de voorzijde van het park op de Baden Powellaan. De ingang is geopend vanaf 16:00 uur en deze sluit om 21:30 uur. Het is niet mogelijk het terrein tussentijds te verlaten en later weer terug te keren.

Voor bezoekers van de Ten Raede Lounge is er de Ten Raede Lounge ingang. Deze ingang is te vinden voorbij het Wantijbad op de Badweg. Voor de exacte route kan men de bijgevoegde plattegronden bij de tickets raadplegen.

 

Wantijpop – zaterdag 10 juni

Op zaterdag 10 juni zijn er drie ingangen naar het Wantijpark, de reguliere ingang, de DuPont Familie ingang en de Ten Raede Lounge ingang. De reguliere ingang vind je aan de voorzijde van het park op de Baden Powellaan. De ingang is geopend vanaf 12:00 uur en deze sluit om 22:30 uur. Het is mogelijk het terrein tussentijds te verlaten, zorg alleen wel dat je voor 22:30 uur weer binnen bent.

Voor ouders met kinderen jonger dan 12 jaar is er de Dupont Familie ingang. Ideaal, zo is afgelopen jaren gebleken. Hier kun je ook met een rolstoel het terrein op. Bij deze entree kun je ook een bandje krijgen waar je een telefoonnummer op kwijt kunt. Altijd handig met kleine kids!

Voor bezoekers van de Ten Raede Lounge is er de Ten Raede Lounge ingang. Deze ingang is te vinden voorbij het Wantijbad op de Badweg. Voor de exacte route kan men de bijgevoegde plattegronden bij de tickets raadplegen.

Help, ik kan mijn Live at Wantij kaarten niet vinden! Wat nu?

Allereerst te gek dat je erbij bent op 9 juni! De bevestigingsmail is verstuurd door onze ticketingpartner Paylogic. Je kunt evt. in je inbox zoeken op Paylogic of de kaarten terugzoeken in het persoonlijke account dat je aanmaakt bij het bestellen van de kaarten. Je kunt op dit account inloggen via deze link met jouw eigen gegevens (e-mailadres/wachtwoord). Mocht dit niet lukken (wachtwoord kwijt bijvoorbeeld), dan kun je contact opnemen met de servicedesk van Paylogic via customerservice.paylogic.com Zij kunnen je verder helpen m.b.t. jouw Paylogic account en wachtwoord en het (opnieuw) opsturen van de kaarten.

NB: Wantijpop op 10 juni is gratis toegankelijk, hier heb je geen kaarten nodig