Programma

Op Wantijpop hebben we in de afgelopen jaren met te gekke artiesten kunnen samenwerken. Het programma voor 2017 zal hier in de loop van tijd verschijnen. Het programma wat er nu staat is van 2016.

Ames Podium

Wantij_Podium

Ames Podium

13:00-23:00

Ook dit jaar vind je op het Ames Podium een te gekke mix van allerlei regionale en nationale topacts! Onderstaand vind je het programma voor dit jaar. Ben jij erbij?

Bekijk het programma
Popcentrale_Podium

Popcentrale Podium

13:00-23:00

De Popcentrale heeft al enkele jaren een eigen podium op Wantijpop. Lokale en regionale bands krijgen hier de kans op te treden voor een groot publiek. De programmering van het Popcentrale Podium is een afspiegeling van de programmering in de Popcentrale. Dit programma wordt voor een groot deel verzorgd door enthousiaste vrijwilligers uit de Drechtsteden, zoals de programmeurs van Metal Night en Reggae Central. Dit jaar is er op het Popcentrale Podium weer een zeer breed scala aan stijlen te horen, waaronder jazz, funk, death metal, reggae en hiphop!

Bekijk het programma

WP2016_website_koning-eik

Koning Eik

13:00-20:30

Voor de kleinere festivalbezoekers is Koning Eik ‘the place to be’! Naast Woezel & Pip, de leukste Poppenkast met Jacobus Wieman en een dans workshop van ToBe is er nog véél meer te beleven. Wantijpop, het muziekfestival voor de hele familie

Bekijk het programma

Jamstage

Jamstage

13:00-23:00

Nieuw tijdens Wantijpop 2016 was een extra tent op het veld bij het Popcentrale Podium. In deze tent stond de ‘Popcentrale Jamstage’, waar akoestische optredens en jamsessies plaats vonden. Net als vorig jaar komen in 2016 hier diverse artiesten langs om samen met de bezoekers te jammen. Neem je gitaar mee en zorg ervoor dat je stem opgeladen is, zodat je net zo hard kunt rocken als jouw favoriete artiesten.

Bekijk het programma

WP2016_website_pop-up

Popup Market

12:30-20:30

Dit jaar kun je ook snuffelen op de markt tijdens jouw bezoek aan Wantijpop. Zo kunnen je kinderen ondertussen luisteren naar de poppenkast bij Koning Eik en kun jij inkopen doen. De Popup Market staat vol met leuke kraampjes die je ook kunt terugvinden op het Beverwijcksplein in Dordrecht. Je vindt er onder andere handgemaakte en vintage producten, hippe accessoires, biologisch eten en een hele fijne sfeer.

Bekijk het programma
Afterparty2

Afterparty

23:00-04:00

Voor alle die-hard muziek-freaks en partypeople is het om 23:00 nog geen bedtijd! Net als in 2015 wordt er weer heel veel georganiseerd na Wantijpop. Je kunt na afloop op verschillende plekken in de stad terecht. Hieronder volgt later een overzicht met de verschillende locaties om nog even door te feesten.

Bekijk het programma

078 podcasts

Wantijpop 078podcasts

078 Podcasts

13:00-22:00

078 PODCASTS is ontstaan uit liefde voor house en techhouse muziek en de behoefte deze en vergelijkbare genres onder de aandacht te brengen in Dordrecht en omstreken. Zo worden er sinds januari 2013 maandelijks DJ-sets online gezet via verschillende kanalen op internet, zoals soundcloud en Itunes. In elke DJ-set krijgt een artiest de kans zich in 60 minuten van zijn / haar beste of andere kant te laten horen. Deze sets zijn afkomstig van lokale helden, artiesten die affiniteit hebben met De Drechtsteden of via streams van een leuk feestje in de buurt.

Bekijk het programma