Popcentrale podium
Popcentrale podium

Programma

Het Popcentrale podium is een area op Wantijpop vol lokale en regionale bands, DJ’s en rappers welke de kans krijgen om voor groot publiek te performen. Er is wederom een zeer breed scala aan stijlen te horen, van pop tot rock, van hiphop tot de black metal. Zo is er voor iedereen wat te ontdekken.

Naast het Popcentrale podium is er het Kweekvijver podium en de Silent Disco.

Interesse? Blijf op de hoogte!

Programma popcentrale 2024

Kweekvijver podium

Popschool
Je kent ze misschien al van Popschool Live! in de Talentstage: de Popschoolbands van ToBe. Naast wekelijkse lessen van professionele docenten krijgen deze bands kans zich te presenteren op festivals zoals Big Rivers en Wantijpop!

Check it out

Valley of Songs
Lokale songwriters laten horen waar ze de laatste periode aan gewerkt hebben tijdens de feedback- en inspiratiesessies van Valley of Songs in Popcentrale. De liedjes variëren van punk tot hiphop.

Jam
Let’s get jamming! Elke eerste zondag van de maand vindt in Popcentrale de Alles Mag Jam plaats onder leiding van Kim en Case. Speciaal voor Wantijpop brengen zij de Alles Mag Jam naar het Kweekvijver podium. Voor muziekliefhebbers en -makers: join the jam!

ToBe open podium
Iedereen van 12 t/m 24 jaar mag komen schitteren op het podium, ook als je geen cursist bij ToBe bent! Alle soorten performances zijn welkom: dans, theater, muziek, spoken word, poëzie, kunstinstallatie, acrobatiek, alles!

Silent Disco

Voorstraat Noord

Omdat de Silent Disco zo’n geweldig succes was op de afgelopen editie van Voorstraat Noord Festival, komen de beste Dj’s nu ook naar Wantijpop! Met 9 toppertjes draaien we letterlijk alle muziekstijlen van reggae tot 80/90 tot de dikste techno. Op elk moment kan jij kiezen uit drie kanalen met steeds andere Dj’s. Tel daarbij op dat ons veld wordt getransformeerd tot een ware club met glitter en glamour. Trek dus jouw beste party outfit uit de kast en kom dansen en sjansen!

Eerder op het Popcentrale veld