Popcentrale podium
Popcentrale podium

Programma

Het Popcentrale podium is een area op Wantijpop vol lokale en regionale bands, DJ’s en rappers welke de kans krijgen om voor groot publiek te performen. Er is wederom een zeer breed scala aan stijlen te horen, van pop tot rock, van hiphop tot de black metal. Zo is er voor iedereen wat te ontdekken.

Naast het Popcentrale podium is er het Kweekvijver podium en de Silent Disco.

Interesse? Blijf op de hoogte!

Programma popcentrale 2024

Eerder op het Popcentrale veld

Kweekvijver podium

Popschool bands

Je kent ze misschien al van Popschool Live! in de Talentstage: de Popschoolbands van ToBe. Naast wekelijkse lessen van professionele docenten krijgen deze bands kans zich te presenteren op grote festivals en dus ook op Wantijpop!

Bekijk de website

Reggae Jam

Let’s get jamming! Elke laatste zondag van de maand vindt in Popcentrale de Reggae Jam plaats onder leiding van Lloyd en Stephan. Speciaal voor Wantijpop brengen zij de Reggae Jam naar het Kweekvijver podium. Voor muziekliefhebbers en -makers: join the jam!

Grynden

Grynden, geboren in de Dordtse Biesbosch, neemt je mee in een muzikale journey via heftige atmosferische songs over mythes en sagas uit Europa. Verwacht melodieuze black metal die je zowel in trans brengt als energie geeft.

Alles Mag Jam

Let’s get jamming! Elke eerste zondag van de maand vindt in Popcentrale de Alles Mag Jam plaats onder leiding van Kim en Case. Speciaal voor Wantijpop brengen zij de Alles Mag Jam naar het Kweekvijver podium. Voor muziekliefhebbers en -makers: join the jam!

De Gijsjaradijsja Band

De Gijsjaradijsja Band speelt hysterische pop. Dat wil zeggen: Nederlandstalige teksten vol existentiële en maatschappelijke thema’s op deuntjes met electro en punk smaken, gebracht op een hoog tempo met een overdaad aan informatie. De band is gevormd rondom Gijsjaradijsja, die vroeger enorme internethits scoorde met zijn slecht getekende Pokémon parodieën. Tegenwoordig brengt hij ook veel muziek uit op zijn YouTube kanaal, zoals het solo album ‘Coronaliedjes’.

Gijsjaradijsja heeft een serieus blik muzikanten open getrokken met veteranen uit bands als Scotch, Dr. Justice & The Smooth Operators, The Skaggerz, Waardeloos, Switch Bones, Cooper, Bazzookas en BluefisH.

De Gijsjaradijsja Band website

Silent Disco

Voorstraat Noord

Omdat de Silent Disco zo’n geweldig succes was op de afgelopen editie van Voorstraat Noord Festival, komen de beste Dj’s nu ook naar Wantijpop! Met 9 toppertjes draaien we letterlijk alle muziekstijlen van reggae tot 80/90 tot de dikste techno. Op elk moment kan jij kiezen uit drie kanalen met steeds andere Dj’s. Tel daarbij op dat ons veld wordt getransformeerd tot een ware club met glitter en glamour. Trek dus jouw beste party outfit uit de kast en kom dansen en sjansen!

Check hier de Dj line up! 
‍⚡ JanoX
⚡ Jed Paul
⚡ Ay-Ay Qué Rico!
⚡ MNX
⚡ The Chemist
⚡ Bl3NDER
⚡ Freekfritz
⚡ DIV/0
⚡ Kilimanjaro Sound
⚡ DJ-Syllie

Special guests:
Winnaar dj contest Voorstraat Noord Festival
Nacht burgemeester JUNO poëzie voordracht
Diggy Rast draait zijn favorieten

Zien we je daar?