Popcentrale podium
Popcentrale podium

Programma

Het Popcentrale podium is een area op Wantijpop vol lokale en regionale bands, DJ’s en rappers welke de kans krijgen om voor groot publiek te performen. Er is wederom een zeer breed scala aan stijlen te horen, van pop tot rock, van hiphop tot de black metal. Zo is er voor iedereen wat te ontdekken.

Naast het Popcentrale podium is er het Kweekvijver podium en de Silent Disco.

Interesse? Blijf op de hoogte!

Programma popcentrale 2024

Kweekvijver podium

Popschool
Je kent ze misschien al van Popschool Live! in de Talentstage: de Popschoolbands van ToBe. Naast wekelijkse lessen van professionele docenten krijgen deze bands kans zich te presenteren op festivals zoals Big Rivers en Wantijpop!

Check it out

Valley of Songs
Lokale songwriters laten horen waar ze de laatste periode aan gewerkt hebben tijdens de feedback- en inspiratiesessies van Valley of Songs in Popcentrale. De liedjes variëren van punk tot hiphop.

Jam
Let’s get jamming! Elke eerste zondag van de maand vindt in Popcentrale de Alles Mag Jam plaats onder leiding van Kim en Case. Speciaal voor Wantijpop brengen zij de Alles Mag Jam naar het Kweekvijver podium. Voor muziekliefhebbers en -makers: join the jam!

Basement Flows
Heb je een liefde voor hiphop? En een passie voor het schrijven van songs, die schreeuwt om eruit te komen? Stap dan het podium op tijdens Basement Flows: HIPHOP OPEN MIC!

ToBe open podium
Iedereen van 12 t/m 24 jaar mag komen schitteren op het podium, ook als je geen cursist bij ToBe bent! Alle soorten performances zijn welkom: dans, theater, muziek, spoken word, poëzie, kunstinstallatie, acrobatiek, alles!

Silent Disco

Voorstraat Noord

Heb jij dat nou ook dat je met al jouw vrienden wil dansen en dat iedereen andere muziek tof vind? Wantijpop en de Silent disco Voorstraat Noord hebben de oplossing! 3 dj’s wisselen elkaar af met steeds andere muziektracks, van techno en house tot disco echt alles komt voorbij. Als jij staat te raven is de ander aan het meezingen met Abba. Dus, koptelefoons op en lossss gaat het feestje!

Dj BL3NDER

Dj Charles D

Dj DIV/0

Dj FreekFritz vs Kilimanjaro Sound

Dj Janox

Dj Martin

Dj MNX

Dj Pranava

Dj Syllie

Eerder op het Popcentrale veld