Antoon

Antoon

Antoon stond op Wantijpop 2023

Zijn hart klop, klop(t) al van jongs af aan voor de muziek. Antoon wilde als kind al muzikant worden. Nee, niet zomaar eentje, een goéde muzikant. Hij begon al jong met het bespelen van drums en piano en op zijn vijftiende behaalde hij zijn VWO diploma om vervolgens als jongste(!) kandidaat op de Herman Brood Academie te starten. Daar ging een wereld open. Althans, hij wist al veel publiek te raken maar hier begon hij zich echt te ontplooien en combineerde vanaf toen in zijn producties Disco met EDM. Langzaam maar zeker kwamen daar de HipHop klanken bij. Dat moment ontstond een nieuwe klank. Herkenbaar, uniek en helemaal Antoon zoals we zijn muziek nu kennen. We kunnen niet wachten hem te zien spelen op 10 juni!

Naast Antoon staan ook Waylon, Froukje, Jaap Reesema, The Vices, Personal Trainer en Peperzout op het Ames podium van Wantijpop. Prins S. en De Geit is de eerste headliner die we aankondigen voor het Popcentrale podium!

Antoon - Klop Klop

Over Antoon

Antoon is opgegroeid in Midwoud en op zeer vroege leeftijd begonnen met het maken van muziek. Op zijn opleiding ontmoette hij leraren Big2 (The Opposites) waardoor hij meer geïnspireerd werd. Al snel bracht Antoon zijn single ‘Hyperventilatie’ uit die vrijwel meteen viraal ging via TikTok. Dit nummer werd later Platina! Zijn nieuwe stijl kwam onder de aandacht in een groot publiek. Hij werd opgepakt en heeft nummers geschreven en geproduceerd met artiesten als o.a. Maan en Kris Kross Amsterdam. Zijn eerste album was ‘De nacht is van ons’ maar je kent hem nu ook van menig tracks als ‘Vluchtstrook’, ‘Hallo’, ‘Olivia’ en nog veel meer.

Antoon op Spotify

Winactie

Schrijf je in

Als eerste de artiesten weten? Laatste info, parkeertips, kans maken op te gekke prijzen en de aftermovie in je mailbox?

We geven o.a. gratis munten, Wantijpop merchandise en Meet & Greets weg! Wil je kans maken? Schrijf je dan in.