Ten Raede Lounge

All inclusive festival VIP

Ten Raede Lounge

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Ten Raede Lounge biedt een all inclusive VIP arrangement aan inclusief de beste plaatsen op het festivalterrein.

Elk jaar zetten we met onze partners uit de regio een fantastisch festival weekend neer. De Ten Raede Lounge is er exclusief om deze bedrijven te bedanken!

Op de Ten Raede Lounge geniet je van het beste uitzicht op het festival en de artiesten, culinaire hoogstandjes van onze partners Chez Heeren Jansen en Boonstoppel Wijnen, de beste koffie van Peeze en uiteraard veel collega ondernemers uit de regio. Op de Ten Raede Lounge geldt het all-inclusive principe, de gehele dag verzorgd.

Alle leeftijden Op de zaterdag van Wantijpop is de Ten Raede Lounge voor alle leeftijden en heerst er een informele sfeer. Ideaal om je relaties eens uit te nodigen mét gezin. Voor kinderen onder de 18 jaar is er een apart ticket beschikbaar (op=op)

Door kaarten af te nemen voor onze Ten Raede Lounge word je automatisch sponsor van het festival en wordt jouw bedrijfsnaam of logo zichtbaar op onze website en in de lounge.

Exclusief voor sponsoren

Wilt u bijdragen aan het succesvolle Wantij-weekend?  Er is nog een beperkt aantal sponsorplaatsen vrij, inclusief kaarten voor de Ten Raede Lounge en communicatiepakket. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Openingstijden

Let op: Tijdens Wantijpop op zaterdag 10 juni is de Ten Raede Lounge geopend van 14.30 – 23.00 uur. Betreden van de VIP area kan alleen met de juiste toegangskaarten (op uitnodiging).

Partners