Ten Raede Lounge

All Inclusive VIP

Ten Raede Lounge

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Ten Raede Lounge biedt een all inclusive VIP arrangement aan inclusief de beste plaatsen op het festivalterrein.

Elk jaar zetten we met onze partners uit de regio een fantastisch festival weekend neer.

Op de Ten Raede Lounge geniet je van het beste uitzicht op het festival en de artiesten, culinaire hoogstandjes van onze partners Chez Heeren Jansen, Boonstoppel Wijnen en uiteraard veel collega ondernemers uit de regio. Op de Ten Raede Lounge geldt het all-inclusive principe, de gehele dag verzorgd.

Alle leeftijden Op de zaterdag van Wantijpop is de Ten Raede Lounge voor alle leeftijden en heerst er een informele sfeer. Ideaal om je relaties eens uit te nodigen mét gezin. Voor kinderen onder de 18 jaar is er een apart ticket beschikbaar.

Door kaarten af te nemen voor onze Ten Raede Lounge word je automatisch sponsor van het festival en wordt jouw bedrijfsnaam of logo zichtbaar op onze website en in de lounge.

Exclusief voor sponsoren

Wilt u bijdragen aan het succesvolle Wantij-weekend?  Er is nog een beperkt aantal sponsorplaatsen vrij, inclusief kaarten voor de Ten Raede Lounge en communicatiepakket. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Openingstijden

Let op: Tijdens Wantijpop op zaterdag 8 juni is de Ten Raede Lounge geopend van 14.30 – 23.00 uur. Betreden van de VIP area kan alleen met de juiste toegangskaarten (op uitnodiging).

Zakelijk aanbod 2024

Je kunt een Ten Raede Lounge arrangement bestellen en je verzekeren van een plek op Wantijlive én Wantijpop 2024. De Ten Raede Lounge is steevast uitverkocht en we doen onze best om al onze partners en sponsoren elk jaar weer te verwelkomen. Bekijk hieronder ons aanbod en neem contact op via het formulier.

Partner

20x VIP kaarten voor Wantijlive en Wantijpop en 20x veldkaarten voor Wantijlive. Logovermelding op podia, Ten Raede Lounge, e-tickets en online.

€ 14.000,-
Hoofdsponsor

10x VIP kaarten voor Wantijlive en voor Wantijpop en 10x veldkaarten Wantijlive. Logovermelding op alle e-tickets, festivalterrein en website.

€ 4.700,-
Sponsor

Als sponsor ontvang je 4x VIP kaarten voor Wantijlive en voor Wantijpop en 4x veldkaarten Wantijlive. Logovermelding op website en online communicatie

€ 2.400,-

Partners