Food & Drinks

Smullen op Wantijpop
Vegetarisch Bakblik

Speciaal vegetarisch en plantaardig eten? Bij Bakblik kun je genieten van overheerlijke falafel, rode bieten bulgursalade en vegan brownies!

Smokey BBQ Wantijpaviljoen

Geniet van een overheerlijke verse burger of broodje, bereid op Wantijpaviljoens’ unieke BBQ experience! Een echt luxe broodje met een smokey touch, vanuit de kern van ons prachtige Wantijpark.

Koffie en zoetigheden Coffeelicious

Nog niet helemaal wakker en trek in iets zoets? Coffeelicious heeft de lekkerste zelfgemaakte taarten en onze barista’s draaien er hun handen niet voor om, om jou de mooiste en lekkerste cappuccino of latte te serveren!

Broodjes saté Broertjes Saté

Bij broertjes Saté geniet je van een overheerlijk broodje Indonesische kipsaté: een gegrild knapperig broodje, zoetzure komkommer, saté van kippendij, ambachtelijke pindasaus, gebakken uitjes, sambal ketjap saus. Genieten!

Italiaans Freshpoint

Trek in een overheerlijk Italiaans gerecht? Genieten van heerlijke spianata’s, pasta’s, pizza’s en salades doe je bij Freshpoint!

Vlaamse patat Bevers

We brengen de VIP-catering naar het grote publiek. De lekkerste patat en snacks vind je op Wantijpop dan ook bij ons! #iedereenVIP

Burgers Khotinsky

Trek in een luxe BBQ burger? Bij Khotinsky vind je de allerlekkerste burgers van Dordrecht! Komt dat proeven.

Surinaams Toko Kaminah

Bij Toko Kaminah vind je het allerlekkerste Surinaamse eten. Zo zijn er diverse Surinaamse broodjes, nasi, bami en saté. Daarnaast kun je genieten van overheerlijke spekkoek en andere kleine lekkernijen. Mmm..

Patat Bram's

Patat is altijd goed! Bij Bram's op Wantijpop kun je een lekker Hollandse patat eten met stoofvlees en/of een andere heerlijke saus naar keuze.

Ijs Arthur Tuytel

Ambachtelijk gemaakt ijs. Lekker voor tussendoor of als toetje!

Zoetigheden De Candyman

Suikerspin, popcorn en slush puppie. De Candyman is er speciaal voor het hele gezin!

Poffertjes Vissers Poffertjes

Overheerlijke, goudbruine, ambachtelijke poffertjes met een topping naar keuze en een grote klont échte roomboter, voor zowel diner als tussendoortje. Dat is nog eens genieten!