Food & Drinks

Smullen op Wantijpop
Smokey BBQ Wantijpaviljoen

Geniet van een overheerlijke verse burger of broodje, bereid op Wantijpaviljoens’ unieke BBQ experience! Een echt luxe broodje met een smokey touch, vanuit de kern van ons prachtige Wantijpark.

Koffie en zoetigheden Coffeelicious

Nog niet helemaal wakker en trek in iets zoets? Coffeelicious heeft de lekkerste zelfgemaakte taarten en onze barista’s draaien er hun handen niet voor om, om jou de mooiste en lekkerste cappuccino of latte te serveren!

Broodjes saté Broertjes Saté

In 2018 veroverden zij de 2e plaats bij de 24kitchen Foodtruck Awards. Broertjes Saté serveren de lekkerste broodjes Indonesische kipsaté met zoetzure komkommer, saté van kippendij, ambachtelijke pindasaus, gebakken uitjes en sambal ketjap saus. Genieten!

Spianata Freshpoint

Trek in een overheerlijk, typisch Italiaans gerecht? Genieten van heerlijke spianata’s doe je bij Freshpoint! In de stoere foodtruck is de kwaliteit van Daily Italy te proeven langs la strada!

Burgers Khotinsky

Trek in een luxe BBQ burger? Bij Khotinsky vind je de allerlekkerste burgers van Dordrecht! Komt dat proeven.

Surinaams Toko Kaminah

Bij Toko Kaminah vind je het allerlekkerste Surinaamse eten. Zo zijn er diverse Surinaamse broodjes, nasi, bami en saté. Daarnaast kun je genieten van overheerlijke spekkoek en andere kleine lekkernijen. Mmm..

Pizza Old scuola

Old scuola staat voor de klassieke Italiaanse keuken in een nieuw jasje. De pizza's zijn geheel in Napolitaanse style. Een lichte, fluffy crust, verse, pure ingrediënten zonder poeha.

Frituur Fransen + Kanters

Friet mag natuurlijk niet ontbreken. Ambachtelijk, Brabantse friet, vers bereid en smaakvol. Bij Fransen en Kanters kun je kwaliteit en beleving verwachten, proeven dus!

Ijs Arthur Tuytel

Ambachtelijk gemaakt ijs. Lekker voor tussendoor of als toetje!

Zoetigheden De Candyman

Suikerspin, popcorn en Slush Puppie. De Candyman is er voor het hele gezin en doet menig kinderharten sneller kloppen!

Poffertjes Vissers Poffertjes

Overheerlijke, goudbruine, ambachtelijke poffertjes met een topping naar keuze en een grote klont échte roomboter, voor zowel diner als tussendoortje. Dat is nog eens genieten!

Wijnbar Boonstoppel Wijnen

Een luxe bubbeltje? Of liever een volle rode wijn? De beste wijnen uit wijngebieden van over de hele wereld proef je hier. Breng een bezoekje aan de gezellige wijnbar-caravan, want Boonstoppel biedt veel lekkers aan tijdens Wantijpop.