Lees hier de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Wantijpop is in het Wantijpark aan de Baden-Powelllaan te Dordrecht.

Wantijpop vindt plaats op 15 juni 2019. Het evenement duurt van 13:00 tot 23:00 uur.

De entree is gratis en vrij toegankelijk voor alle leeftijden. Dus een entreeticket is niet nodig. Let wel: Vol is vol, dus zorg dat je op tijd in de rij staat!

Op het terrein zijn helaas geen kluisjes aanwezig. We raden je daarom aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen. Wantijpop is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van persoonlijke eigendommen.

Wantijpop is voor iedereen toegankelijk. Er geldt dus geen minimumleeftijd.

Wanneer je in een rolstoel zit, kun je via de speciale DuPont familie-ingang naar binnen. De DuPont familie-ingang bevindt zich aan het begin van het park. Alle ouders met kinderwagens en/of kinderen tot 12 jaar en bezoekers met rolstoelen en rollators e.d. kunnen bij deze ingang terecht.

Met de kinderwagen kun je naar binnen via de DuPont familie-ingang. De DuPont familie-ingang bevindt zich aan het begin van het park. Alle ouders met kinderwagens en/of kinderen tot 12 jaar en bezoekers met rolstoelen en rollators e.d. kunnen bij deze ingang terecht.

Consumptiemunten die tijdens Wantijpop zijn gekocht, zijn uitsluitend geldig tijdens het evenement. Na aankoop kunnen consumptiemunten niet meer worden ingeruild voor geld.

Nee, het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar Wantijpop.

Er is een kinderprogramma op Wantijpop. In de Kindertuin van Koning Eik kunnen de kinderen zich vermaken met een doorlopend programma. Het doorlopende programma is gevuld met een poppenkast, een kinderdisco, en nog veel meer.

Nee, dieren zijn tijdens het evenement niet toegestaan.

Ja, dit is mogelijk. Het evenement is gratis toegankelijk, dus je kunt het terrein op en af wanneer je dat wilt.

Wantijpop vindt plaats in het Wantijpark aan de Baden-Powelllaan te Dordrecht. Het Wantijpark is lopend, fietsend of met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Parkeren kan in parkeergarage Energiehuis of bij de Stadswerven, beide op loopafstand van het evenemententerrein. Voor navigatie houdt Maasstraat of Oranjelaan in Dordrecht aan. Er staan verkeersborden die aangeven waar je kunt parkeren.