Lees hier de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Wantijpop is in het Wantijpark aan de Baden-Powelllaan te Dordrecht.

Wantijpop vindt plaats op 12 juni 2021. Het evenement duurt van 13:00 tot 23:00 uur.

De entree is gratis en vrij toegankelijk voor alle leeftijden. Dus een entreeticket is niet nodig. Let wel: Vol is vol, dus zorg dat je op tijd in de rij staat!

Op het terrein zijn helaas geen kluisjes aanwezig. We raden je daarom aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen. Wantijpop is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van persoonlijke eigendommen.

Wantijpop is voor iedereen toegankelijk. Er geldt dus geen minimumleeftijd.

Wanneer je in een rolstoel zit, kun je via de speciale DuPont familie-ingang naar binnen. De DuPont familie-ingang bevindt zich aan het begin van het park. Alle ouders met kinderwagens en/of kinderen tot 12 jaar en bezoekers met rolstoelen en rollators e.d. kunnen bij deze ingang terecht.

Met de kinderwagen kun je naar binnen via de DuPont familie-ingang. De DuPont familie-ingang bevindt zich aan het begin van het park. Alle ouders met kinderwagens en/of kinderen tot 12 jaar en bezoekers met rolstoelen en rollators e.d. kunnen bij deze ingang terecht.

Munten worden per strips van 3,5 munt verkocht en kosten €10,00 per strip. De kassa’s op Wantijpop sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.

Consumptiemunten die tijdens Wantijpop zijn gekocht, zijn uitsluitend geldig tijdens het evenement. Na aankoop kunnen consumptiemunten niet meer worden ingewisseld in ruil voor geld.

Nee, het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar Wantijpop.

Er is een kinderprogramma op Wantijpop. In de Kindertuin van Koning Eik kunnen kinderen zich vermaken met een doorlopend programma. Het doorlopende programma is gevuld met een poppenkast, een zweefmolen, springkussen en nog veel meer..

Nee, (huis)dieren zijn tijdens het evenement niet toegestaan.

Ja, dit is mogelijk. Het evenement is gratis toegankelijk, dus je kunt het terrein op en af wanneer je dat wilt.

Wantijpop vindt plaats in het Wantijpark aan de Baden-Powelllaan te Dordrecht. Het Wantijpark is lopend, fietsend of met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Parkeren kan in parkeergarage Energiehuis of bij de Stadswerven, beide op loopafstand van het evenemententerrein. Voor navigatie houdt Maasstraat of Oranjelaan in Dordrecht aan. Er staan verkeersborden die aangeven waar je kunt parkeren.

Een paraplu is in verband met de veiligheid en het zicht van je medebezoekers helaas niet toegestaan. Mocht het regenen, dan zijn er gratis poncho’s beschikbaar bij de barren (zolang de voorraad strekt).

De algemene voorwaarden vind je op wantijpop.nl/algemenevoorwaarden

Het privacy- en cookiestatement vind je op wantijpop.nl/privacy-cookies-statement

De huisregels vind je op wantijpop.nl/huisregels