Peperzout

Peperzout

Peperzout, dat is de artiestennaam van de échte Dordtenaar, talentvol artiest en producer Koen Brand. Met zijn creativiteit in muziek hoopt hij een positieve impact achter te kunnen laten op de maatschappij. Peperzout staat voor de balans tussen geluk en depressie, geld en liefde en leven en dood. Actuele thema’s, als je het ons vraagt! Maar! Jezelf niet te serieus nemen is ook zeker waar hij voor staat. Met invloeden van Oscar and the Wolf, BENEE en Roosevelt weet hij dan ook steeds weer een energieke liveshow neer te zetten.

Naast Peperzout staan ook Antoon, Waylon, Froukje, Jaap Reesema, The Vices en Personal Trainer op het Ames programma van Wantijpop. Prins S. en De Geit is de eerste headliner die we aankondigen voor het Popcentrale podium!

Peperzout - Zoek Je Antwoord Dichtbij Mij

Over Peperzout

Koen Brand, geboren en getogen Dordtenaar startte zijn band Peperzout en laat steeds meer van zich horen. Samen met gemeenten, culturele instellingen, of kwetsbare doelgroepen gebruikt hij muziek om een positieve impact te bewerkstelligen. En door de samenwerking op te zoeken met andere muzikanten, producers, ondernemers, of particulieren kan hij aan mooie dingen werken. Koen Brand brengt met zijn shows positiviteit dichterbij en zal je verrassen met zijn vernieuwende sound!

Peperzout op Spotify

Winactie

Schrijf je in

Als eerste de artiesten weten? Laatste info, parkeertips, kans maken op te gekke prijzen en de aftermovie in je mailbox?

We geven o.a. gratis munten, Wantijpop merchandise en Meet & Greets weg! Wil je kans maken? Schrijf je dan in.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.