Personal Trainer

Personal Trainer

Het nieuwste 3FM Talent, verse winnaars Pop Stipendium 2023, een drietal Amsterdamse indie rockers die zelfs een 24-uur durende show gaf in Paradiso. Dit is niet zomaar een band. Dit is Personal Trainer! Zij laten van zich horen door eigenzinnig te zijn en zich over het algemeen niet aan een vaste line-up te houden. Met levendige shows en een energieke sound laten ze een indruk achter de afgelopen tijd. Vanaf nu hoor je ze steeds meer! Zo ook bij ons, live in het park op 10 juni!

Naast Personal Trainer staan ook Antoon, Waylon, Froukje, Jaap Reesema, The Vices en Peperzout op het Ames podium van Wantijpop. Prins S. en De Geit is de eerste headliner die we aankondigen voor het Popcentrale podium!

Personal Trainer - The Lazer

Over Personal Trainer

Personal Trainer is begonnen rondom frontman Willem Smit van Canshaker Pi. De samenstelling wisselt af en toe door vele samenwerkingen. De Amsterdamse Indie rockers hebben met de band een zeer eigen 90’s-achtige vibe ontwikkeld. Met hun levendige optredens en energieke sound laten ze van zich horen. Dit jaar stonden ze op Eurosonic Noorderslag, waarna ze nu het club- en festivalseizoen in duiken. Het titelnummer ‘Big Love Blanket’ heeft een gedurfd begin maar komt vervolgens allemaal opgang en hiermee introduceert de band zichzelf. Daarna volgt al snel ‘The Lazer’. Dit nummer werd eigenlijk opgepoetst, want het kwam in 2019 al uit, maar is opnieuw uitgebracht. Maar ook de nieuwe versie klinkt live geweldig.

Afgelopen zomer stond de band al op Best Kept Secret, Welcome To The Village en Down The Rabbit Hole. En dit jaar bij ons op Wantijpop!

Personal Trainer op Spotify

Winactie

Schrijf je in

Als eerste de artiesten weten? Laatste info, parkeertips, kans maken op te gekke prijzen en de aftermovie in je mailbox?

We geven o.a. gratis munten, Wantijpop merchandise en Meet & Greets weg! Wil je kans maken? Schrijf je dan in.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.