The Vices

The Vices

Nederlandse rockband The Vices brengen momenteel de ene na de andere hit uit. Na Nederlandse harten te veroveren weten ze ook in Berlijn en Parijs shows neer te zetten met succes. We kijken ernaar uit om hun show live te zien op 10 juni in ons park!

Naast The Vices staan ook Antoon, Waylon, Froukje, Jaap Reesema, Personal Trainer en Peperzout op het Ames podium van Wantijpop. Prins S. en De Geit is de eerste headliner die we aankondigen voor het Popcentrale podium!

The Vices - The Neighbour is a Bitch

Over The Vices

The Vices is een Nederlandse rockband uit Groningen, gevormd in 2019. De band bestaat uit Floris van Luijtelaar (zang/gitaar), Jonathan Kruizenga (orgel/gitaar), Simon Bleeker (bas) en Mathijs Louwsma (drums).

In 2019 brachten ze hun eerste ep, ‘Life Grows’ uit. Datzelfde jaar werd de band geselecteerd voor de Popronde en deelden ze het podium met onder andere Feeder, Indian Askin en Dune Rats. In 2020 traden ze op tijdens Eurosonic Noorderslag, en speelden ze hun eerste shows in Berlijn en Parijs. Vanaf 2021 bracht de band zijn debuutalbum ‘Looking For Faces’ uit, dat de eerste plaats behaalde in de Dutch Vinyl Charts en zelfs ook in de Album Top 100 belandde. Vrijwel daarna werd de band twee weken op als huisband in het televisieprogramma M en afgelopen jaar verscheen de ep ‘Strange Again’.

The Vices op Spotify

Winactie

Schrijf je in

Als eerste de artiesten weten? Laatste info, parkeertips, kans maken op te gekke prijzen en de aftermovie in je mailbox?

We geven o.a. gratis munten, Wantijpop merchandise en Meet & Greets weg! Wil je kans maken? Schrijf je dan in.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.