Eerste headliners Wantijpop 2023 bekend!

De eerste headliners voor 2023 zijn bekend. Niemand minder dan Froukje en Jaap Reesema staan zaterdag 10 juni op Wantijpop! Aanstaande zaterdag 1 april (geen grap) wordt het hele programma bekend gemaakt.

Froukje
De jonge, nonchalante Rotterdamse singer songwriter Froukje weet ons te raken met haar teksten en momenteel scoort ze de ene na de andere hit en sleept ze verschillende prijzen in de wacht. Prijzen die ze al behaald heeft zijn onder meer 3voor12 Song van het Jaar 2021 én 2022, 3FM Talent Award en Eureddision 2020/21. Verder was Froukje al te zien in de reclame van de Nederlandse Spoorwegen waarvoor ze het lied ‘Morgen is het weer vandaag’ heeft geschreven en verkocht ze afgelopen jaar AFAS Live uit.

Jaap Reesema
Inmiddels bewijst Jaap Reesema met maar liefst vier Top 40 hits binnen twee jaar de kracht van zijn Nederlandstalige nummers: met ‘Mijn Kleine Presidentje’ wist hij heel Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne. De song ‘Voor Je Van me Houdt’ was de titelsong van de bioscoopfilm ‘Liefde Zonder Grenzen’, ook ‘Alles Komt Goed’ kreeg fantastische support en ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ stond meer dan 20 weken onafgebroken in de charts. Van pleinen en grachten, nu bij ons in het park!

Zaterdag maken we het hele programma van het Ames podium bekend.

Dit jaar zijn natuurlijk het Popcentrale podium, Geheime deuntjes en Koning Eik ook weer onderdeel van het programma. Hierover maken we later meer bekend.

We hopen je te zien op 10 juni in het Wantijpark!

Als eerste de artiesten weten? Laatste info, parkeertips, kans maken op te gekke prijzen en de aftermovie in je mailbox?

We geven o.a. gratis munten, Wantijpop merchandise en Meet & Greets weg! Wil je kans maken? Schrijf je dan in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.