Extra shows Suzan & Freek In de Museumtuin

Op 19 september geven Suzan & Freek twee optredens In de Museumtuin. Hiermee is het programma compleet van de concertreeks In de Museumtuin. Alle overige concerten zijn reeds uitverkocht. De kaartverkoop voor Suzan en Freek start donderdagavond om 20h00. 

Het populaire duo toch naar Dordrecht voor twee concerten In de Museumtuin, een matinee- en een avondconcert. Eerder deze week maakte Suzan Freek bekend dat de volledig uitverkochte clubtour (oa in Bibelot) voor september en oktober wordt geannuleerd. In juni zouden ze al op Live at Wantij staan, maar dat ging niet door. In de Museumtuin biedt je nu de mogelijkheid ze toch live mee te maken.

Naast Suzan & Freek zijn er bij In de Museumtuin optredens van Scotch, Racoon, Douwe Bob, Martijn Fischer, Danny Vera, OG3NE, Guido Weijers, Spinvis en Snelle. Nielson sluit In de Museumtuin af op 26 september. De première is op 3 september.

In de Museumtuin biedt een terras plek aan 240 gasten met goed uitzicht op het podium. Een unieke ervaring en uiteraard conform de RIVM richtlijnen. Je bestelt een tafel voor 2 of 4 personen. Kaartverkoop start donderdag 27 augustus om 20h00 op www.indemuseumtuin.nl.