Opnieuw recordaantal bezoekers op Wantijpop

Recordaantal van 25.000 bezoekers op Wantijpop

Wantijpop is wederom een groot succes met opnieuw een recordaantal bezoekers in het Park. 

Zaterdag ging het feest om 13:00 uur van start. Het was aan Kay Slice om te openen vanaf het AMES podium. Hij en zijn groep wisten het publiek meteen aan te krijgen met hun energieke en dansbare tracks. Na Kay Slice was het aan de Dawn Brothers, gevolgd door de mega populaire Claude, WIES, de hitmachine FLEMMING, Nusantara beat en als extreem knallende afsluiter The Dirty Daddies, die er altijd en overal een feest van maken. Maar liefst 25.000(!) bezoekers trokken naar het Wantijpark, waardoor lange wachtrijen niet te voorkomen waren.  

Naast het AMES podium waren er zaterdag op het Popcentrale podium diverse lokale talenten en opkomende artiesten te zien met als afsluiter Kaboutertje Putlucht. Bij de Geheime Deuntjes konden mensen genieten van de house muziek verzorgd door  078 PODCASTS en friends. In de kindertuin Koning Eik was er wederom van alles te doen voor de kleinste bezoekers, zoals het poppentheater, schminken, zwieren in de zweefmolen, dans workshops en techniek proefjes.

Wantijlive en Wantijpop 2024
De datum voor Wantijlive en Wantijpop 2025 is bekend! Wantijlive 2024 zal plaatsvinden op vrijdag 13 juni en Wantijpop op zaterdag 14 juni 2025.

Ben jij er dan ook weer bij? 🙂