Grootste editie Wantijpop ooit

Grootste editie Wantijpop ooit met diversiteit aan artiesten en een geweldige sfeer

Aan het eind van de avond stonden alle velden nog helemaal vol met bezoekers en sloten Waylon, Prins S. en De Geit en de dj’s van 078Podcasts het festival in stijl af.

Dit jaar was de grootste editie van Wantijpop ooit met te gekke acts als o.a. Antoon, Froukje en Waylon. Met een diverse line-up vol grote acts en zo’n 20.000 bezoekers was de hele dag een goede sfeer voelbaar. Op het Ames hoofdpodium waren naast Antoon, Waylon en Froukje ook Jaap Reesema, The Vices, Personal Trainer en Peperzout te zien. Op het popcentrale veld waren Prins S. en De Geit, MINKO, ONHEIL, Mensenkinderen, Rz, The Next Gem: Trix & LUUK, Grote Prijs van Dordt: BUNKER en Popschool: Off the Floor te ontdekken. Daarnaast was de Bud x Geheime Deuntjes area weer een bruisende plek vol energie en nieuwe dj’s. Dit jaar had de area een vernieuwde uitstraling met lampjes, hangmatten om heerlijk in te chillen en een indrukwekkend podium. Aan het eind van de avond stonden alle velden nog helemaal vol met bezoekers en sloten Waylon, Prins S. en De Geit en de dj’s van 078Podcasts het festival in stijl af.

Net als vorig jaar had Wantijpop te maken met extreme warmte, maar dat mocht de sfeer niet drukken. Het publiek genoot met volle teugen van de geweldige muziek en de gezellige ambiance. Wantijpop is niet alleen een festival voor muziekliefhebbers, maar ook een plek waar families en vrienden samenkomen om te genieten van een dag vol plezier en vermaak. De kinderen hadden de tijd van hun leven bij Koning Eik, waar ze konden deelnemen aan allerlei leuke activiteiten die speciaal voor hen waren georganiseerd, zoals de zweefmolen, menig workshops en het poppentheater.

Wantijlive en Wantijpop 2024
De datum voor Wantijlive en Wantijpop 2024 is bekend! Wantijlive 2024 zal plaatsvinden op vrijdag 7 juni en Wantijpop op zaterdag 8 juni 2024.

Ben jij er dan ook weer bij? 🙂