Kom spelen bij Koning Eik!

Kindertuin: Koning Eik

Op Wantijpop wordt ook aan de allerkleinste bezoekers gedacht. Er is namelijk van álles te beleven bij Koning Eik.

Ontdek wat je allemaal kunt doen.

Gedurende de gehele dag zijn er allerlei verschillende activiteiten voor kids van verschillende leeftijden. Voor ieder wat wils. Zo kun je lekker creatief bezig zijn, bijvoorbeeld door het maken van vliegende vissen of versier je eigen zonneklep bij ToBe, zwieren in de zweefmolen, proefjes en experimentjes bij de Lexlab, festivallooks en schminken bij Van Pelt Kappers, klimmen en klauteren in de survivalbaan bij Gymforce One, in stilte genieten van het indrukwekkende poppentheater van Wieman en tussendoor natuurlijk lekker smullen bij één van de cateraars. Je verveelt je geen moment bij Koning Eik!

Poppentheater Jacobus Wieman

Al jaren een groot succes, het poppentheater van Jacobus Wieman. Poppenkast in de geest van Jan Klaassen, maar dan zonder Jan Klaassen. Korte voorstellingen in de ouderwetse poppenkast met veel improvisatie en gelegenheid tot reageren. Absoluut een aanrader! Dit jaar is Jacobus Wieman terug met indrukwekkende voorstellingen.

Kunst & Design bij ToBe

Ben je creatief? En weet jij al precies wat voor zonneklep je wilt gaan maken? Jij bepaalt hoe jouw zonneklep eruit ziet, met leuke versieringen en tekeningen, zodat jij extra opvalt tijdens Wantijpop.
Docent: Joeri van den Anker

Of maak jij liever een mooie vliegende vis – Japanse stijl. Met hulp van een bouwplaat maak je exotische vissen in prachtige kleuren, versierd met de mooiste, kleurrijke spulletjes. Door middel van een stokje gaan ze de lucht in. De vissen worden ware vliegende kunstwerkjes en na de workshop vliegen ze steeds met je mee over het Wantijpop terrein.
Docent: Diana van Hal

Experimenten bij Lexlab

Lexlab is ook weer aanwezig met de leukste experimenten en demonstraties. Ieder uur zijn er andere workshops.

Stralend de dag door

Laat fijn je haren verzorgen en opsteken en straal de hele dag met te gekke schmink bij Van Pelt Kappers!

Klimmen en klauteren

Jij mag de hele dag het aapje uithangen! Ben jij sterk en houd je van actie en avontuur? Samenwerken, lol maken en grenzen verleggen doe je bij de hindernisbaan van Gymforce One!

Voor het hele programma, klik hier.