Laatste info Wantijpop 2019

Komende zaterdag (15 juni) is het alweer tijd voor een nieuwe editie van Wantijpop! Wantijpop is gratis en toegankelijk voor alle leeftijden. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Je leest het hier!

 

Kom op tijd!

Zorg dat je op tijd komt! Het kan namelijk voorkomen dat er een rij staat bij de ingang, en je wil natuurlijk zo min mogelijk missen! Dus probeer er voor 14:00 te zijn! Merol start al om 13:15 uur. Kraantje om 16:00 uur. 

 

Weer

De weersvoorspellingen voor de rest van de zaterdag zien er goed uit! Zodra de muziek aan gaat klaart het op en de zon gaat weer schijnen 😉 Het veld is op de belangrijkste plekken goed en droog, uiteraard zijn weer wel slechte plekken. Trek dus de juiste schoenen aan! Let wel: Paraplu’s zijn i.v.m. de veiligheid en het zicht van je mede bezoekers niet toegestaan.

 

Gratis

Het evenement is vrij toegankelijk, dus het terrein kan tussentijds verlaten worden. Zorg er wel voor dat je om 22.30 uur weer terug op het terrein bent, daarna sluit namelijk de ingang. Gekochte munten of een bandje zijn geen garantie dat je terug het terrein op mag. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen, hierop wordt ook gecontroleerd.

 

Hoe kom ik er?

We adviseren je met klem lopend, fietsend of met het OV te komen. Fietsenstallingen vind je voor de ingang van het park, hier kun je, je fiets(en) kwijt! We hebben dit jaar een extra grote fietsenstalling met afbeeldingen van je favoriete artiesten als herkenningspunt, zodat je je fiets makkelijker terug kunt vinden. Kom je met de bus? Dan kun je het beste uitstappen bij de halte Baden-Powelllaan, vanaf daar is het nog een klein stukje lopen naar het park. Kom je toch met de auto? Het is niet mogelijk om je auto rondom het Wantijpark te parkeren. Je kunt wel (betaald) parkeren in of rondom Parkeergarage Energiehuis. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar het park. Let op: de A16 tussen Breda en Dordrecht is dit weekend afgesloten.

 

Entree

Op zaterdag 15 juni zijn er drie ingangen naar het Wantijpark, de reguliere ingang, de DuPont Familie ingang en de Ten Raede Lounge ingang. De reguliere ingang vind je aan de voorzijde van het park op de Baden-Powelllaan. De ingang is geopend vanaf 13:00 uur en deze sluit om 22:30 uur. Het is mogelijk het terrein tussentijds te verlaten, zorg alleen wel dat je voor 22:30 uur weer binnen bent.

Voor ouders met kinderen jonger dan 12 jaar is er de Dupont Familie ingang. Ideaal, zo is afgelopen jaren gebleken. Hier kun je ook met een rolstoel het terrein op. Bij deze entree kun je ook een bandje krijgen waar je een telefoonnummer op kwijt kunt. Altijd handig met kleine kids!

Voor bezoekers van de Ten Raede Lounge is er de Ten Raede Lounge ingang. Deze ingang is te vinden voorbij het Wantijbad op de Badweg.

 

Munten

Al het eten en drinken op Wantijpop is verkrijgbaar met munten, deze zijn op verschillende plaatsen op het terrein bij onze kassa’s te koop. De munten zijn alleen dit jaar geldig en je kunt gekochte munten niet terug inwisselen voor geld.

 

Food & Drinks

Naast de fantastische acts, kun je op Wantijpop ook genieten van heerlijk eten en drinken uit de regio. De foodstands die je op Wantijpop vindt zijn: Broertjes Saté, Coffeelicious, Visser’s Poffertjes, Bakblik, Arthur Tuytel, Fransen en Kanters, Khotinsky, Wantijpaviljoen, Freshpoint, Pazza Pizza en Toko Kaminah.

 

Samenwerking in de regio

Wantijpop werkt graag samen met partijen uit de regio om het festival zo leuk en mooi mogelijk in te vullen. Dit gebeurt op verschillende vlakken, van de aankleding van het terrein tot en met de catering, en zelfs op muzikaal gebied houden we het lekker regionaal!

 

Ga naar het Popcentrale veld en geniet van de beste live acts uit de regio of ga helemaal los bij de Geheime Deuntjes met relaxte housemuziek van 078 Podcasts.

 

Plattegrond en blokkenschema

Benieuwd wat er allemaal te beleven is en waar? Je checkt het hieronder.

Afterparty

Nog niet uitgefeest om 23:00 uur? Snappen we. Gelukkig kun je bij de officiële afterparty (16+) van Wantijpop in de Popcentrale nog verder dansen tot 3:30 uur. Voor kaarten en informatie klik hier.