Line up Wantijpop 2020 bekend!

Na een jaar wachten is het eindelijk weer zover! Wantijpop komt er aan, en dit jaar specialer dan ooit. Zaterdag 13 juni 2020 vieren we namelijk alweer de 25e editie van Wantijpop. Naast Davina Michelle zijn nu ook Jonna Fraser, Dotan, Van Dik Hout, Waltzburg, Scotch en Dawn Brothers aan de line up toegevoegd. Dordtse Elten Kiene, ook wel bekend als Ella, verzorgt de presentatie vanaf het hoofdpodium.

Tijdens de Formule 1 Dutch Grand Prix zal Davina dit jaar het Nederlandse volkslied vertolken en haar single ‘Beat Me’ zingen. Haar nummer is zelfs betiteld tot officiële Formule 1 Dutch Grand Prix song. Dotan keert na twee jaar rust weer vol energie terug op de bune. Na de releases van zijn singles ‘Numb’ en ‘Bleeding’ voelt Dotan dat hij nog lang niet klaar is met muziek maken. Van Dik Hout bekend van de hits ‘Stil In Mij’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’ bestaat, net als Wantijpop, 25 jaar. De band bestempelt haar 25 jarig jubileum met een theatertour door Nederland, waaronder ook een optreden op Wantijpop!

Het festival duurt van 13.00 tot 23.00 en is gratis toegankelijk voor alle leeftijden.

Naast het programma op het Ames hoofdpodium heeft Wantijpop ook dit jaar weer een toffe programmering met lokale talenten op het Popcentrale podium. Het programma van de Popcentrale wordt op woensdag 18 maart bekendgemaakt. Bovendien verzorgt 078 Podcasts wederom de muziek in de Geheime Deuntjes area. Hier kan men terecht voor relaxte housemuziek en wordt een ieder verrast door een toffe combinatie tussen dj’s en live-muzikanten. Tot slot is er voor de allerkleinste bezoekers de Kindertuin van Koning Eik. Hier is weer een uitgebreid kinderprogramma samengesteld, deels verzorgd door ToBe. Je kunt je hier weer laten schminken of genieten van het poppentheater van Jacobus Wieman.

Zien we je daar?!

Vergeet je niet op aanwezig te zetten!