Popcentrale Podium 2020

Het programma voor het Popcentrale podium op Wantijpop 2020 is bekend! Ook dit jaar staan de beste regionale acts op het podium en kun je genieten van heel veel muziek. Wat je kunt verwachten? Alles! Dit jaar is er op het Popcentrale Podium weer een zeer breed scala aan stijlen te horen. Van grunge tot punk en van pop tot hiphop!

Ook dit jaar staat de tipi vol talent weer op het veld. Vroeger de Jamstage genaamd, tegenwoordig luistert hij naar de naam Kweekvijver Podium. Op dit podium naast de vijver in het Wantijpark zie je van de jongste tot de oudste talenten, kun je gezellig meejammen en aansluiten bij een songwriting workshop.

Voor de tweede keer op het Popcentrale veld zijn de Silent Sessions. De artiesten die op het Popcentrale Podium spelen doen ook nog een akoestische sessie in de nieuwe hippiebus. Dit is een speciale en exclusieve ervaring, want deze sessies zijn maar voor een beperkt gezelschap te horen met over Silent Disco headphones! Get lucky and don’t miss out!

POPCENTRALE PODIUM:

13:15 – Popschoolband: The Gingers (bluesrock)
14:30 – Winnaar Grote Prijs van Dordt, Bands (nog niet bekend)
15:45 – I Against I (punkrock)
17:15 – D-Drecht Planet (Winnaar Grote Prijs Van Dordt: Hiphop) (hiphop)
18:30 – All Doomed (post-hardrock/punkrock)
20:00 – Far I (hiphop)
21:30 – Charmplay (pop)

KWEEKVIJVER PODIUM:

13:45 – Popschool 4 Kids (allerjongste talent van Dordt)
15:00 – WHOP Goes Pop (50+ open podium)
16:30 – Songwriter Showcase met Laura Jorinde (songwriter showcase)
17:45 – Reggae Jamsessie (jamsessie)
19:15 – Alles Mag Jam (jamsessie)
20:45 – Hip Hop Jam (hip hop jamsessie met liveband)

SILENT SESSIONS

Alle artiesten van het Popcentrale Podium doen een intieme akoestische set die te beluisteren is via speciale, draadloze koptelefoons.