Programma Geheime Deuntjes bekend!

Programma Geheime Deuntjes 2022

De 25ste editie heeft twee jaar langer op zich laten wachten, maar Wantijpop belooft een mooie muzikale feestdag te worden om naar uit te kijken. Duncan Laurence, Snelle, Goldband, Son Mieux en MEAU zijn de headliners dit jaar. Waltzburg en de Dordtse band Scotch maken het programma van het Ames podium compleet. De jubileumeditie biedt uiteraard nog veel meer muziek met het Popcentrale podium, de Geheime Deuntjes en nieuw dit jaar is de 3voor12 Muziekkiosk.

Ga ook dit jaar tijdens Wantijpop weer op zoek naar de Geheime Deuntjes van 078 PODCASTS & Friends. Een “verborgen” stage, op die unieke locatie aan het water van het Wantijpark. Relaxte house muziek zal de boventoon voeren op dit podium. Wees verrast door een toffe combinatie tussen dj’s en live-muzikanten.

Verwacht een echte festivalsetting; chillen op een kleedje, bellenblaas of 1 of meerdere danspasjes met oude of juist nieuwe bekenden? Het kan allemaal bij de Geheime Deuntjes stage.

Dit jaar bestaat de line-up van de Geheime Deuntjes uit:

078 PODCASTS
Roel Kant
Ishja
Indy Ocean
Max Trax (winnaar djcontest)

Meer informatie vindt je hier.

Nieuw dit jaar is de 3voor12 Muziekkiosk bij de food area in de buurt. De invulling van dit podium is gisteren avond bekend gemaakt! Meer informatie over 3voor12 vind je hier.