Antoon, Waylon, Froukje, Jaap Reesema en vele anderen op Wantijpop 2023

Op 10 juni vindt Wantijpop plaats en de line up is bekend!

Dit jaar staan Antoon, Waylon, Froukje, Jaap Reesema, The Vices, Personal Trainer en Peperzout op het Ames hoofdpodium.

Prins S. en De Geit is de eerste headliner van het Popcentrale podium. Prins S. en De Geit is zonder twijfel één van de meest opvallende acts sinds afgelopen jaar. Het hele Popcentrale programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

We moeten even op adem komen van deze line up, want wat zijn we trots dat hitmachine Antoon dit jaar bij ons in het park te zien is. Antoon is momenteel de meest beluisterde artiest op Spotify. Al zijn hits komen gegarandeerd voorbij, dus dat wordt keihard meezingen! Daarnaast staat één van Nederlands grootste rockartiesten op het programma. Het is niemand minder dan Waylon! Nederlands, Engels, hij doet het allemaal. Met zijn ‘Gewoon Willem’ tour gaat hij heel Nederland door en 10 juni staat hij bij ons op het podium. In 2017 was hij al eens eerder bij ons te zien.

De jonge singer-songwriter Froukje sleept momenteel de ene na de andere prijs en hit in de wacht. Froukje mocht zeker niet ontbreken. Ook sluit Nederlandstalige artiest Jaap Reesema zich aan. Dit voorjaar gaat hij voor de eerste keer mét liveband door heel het land spelen met zijn ‘Als Je Voor Me Staat’ tour. Met maar liefst vier Top 40 hits binnen twee jaar tijd bewijst hij zijn kracht met zijn NL nummers.

Ten slotte zijn The Vices, Personal Trainer en Peperzout aan de line up toegevoegd. Nederlandse rockband The Vices brengen momenteel de ene na de andere hit uit, waaronder ‘Looking For Faces’. Ook het nieuwste 3FM Talent en verse winnaars Pop Stipendium 2023 Personal Trainer is erbij om ons te verrassen met nieuwe muziek. We zijn trots dat Dordtenaar, talentvol artiest en producer Koen Brand oftewel Peperzout, er ook bij is dit jaar. Met zijn vernieuwende sound brengt hij positiviteit dichterbij en verrassen zal het je zeker!

Kijk jij er ook zo naar uit?

Ontdek het hele programma

We hopen je te zien op 10 juni in het Wantijpark!