Programma Wantijpop 2024

Op 8 juni 2024 staat weer een diverse line-up aan artiesten op Wantijpop!

FLEMMING, The Dirty Daddies, Claude, Wies, Nusantara Beat, Dawn Brothers en Kay Slice staan op het Ames hoofdpodium. Het programma voor het Popcentrale veld en Bud x Geheime Deuntjes wordt later bekend gemaakt.

We moeten even op adem komen van deze line up, want wat zijn we trots dat hitmachine FLEMMING dit jaar live bij ons in het park te zien is. De jonge artiest reist momenteel Nederland af met zijn uitverkochte clubtour.

En nog mooier; begin dit jaar mocht hij als eerste artiest in Nederland een diamanten plaat in ontvangst nemen voor zijn debuutalbum Flemming. Het album werd al meer dan 200 miljoen keer gestreamd.

Ook het 7-koppige ‘witte leger’ The Dirty Daddies komt met een spectaculaire show. In 2019 waren ze al eens eerder te zien op Wantijpop. 

En dan hebben we het nog niet gehad over de Beste Nieuwkomer en Ambassadeur van de Vrijheid: Claude! Sinds zijn doorbraak met ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ breekt hij alle records. Maar ook winnaar van de 3FM Award 2024 voor Beste Indie Act: Wies is te zien bij ons. Op het album dat eind 2023 is uitgekomen staat de 3FM Megahit en StuBru Catch of The Day “Ik Zie Ik Zie”, samen met de track “Leugenaar II”, die een vernieuwde sound heeft.

Ten slotte zijn Nusantara Beat, Dawn Brothers en Kay Slice aan de line up toegevoegd.

Kijk jij er ook zo naar uit?

Ontdek het hele programma
We hopen je te zien op 8 juni 2024!