Zakelijk aanbod

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Elk jaar zetten we met onze partners uit de regio een fantastisch festival weekend neer. De Ten Raede Lounge is er exclusief om deze bedrijven te bedanken!

Op de Ten Raede Lounge geniet je van het beste uitzicht op het festival en de artiesten, culinaire hoogstandjes van onze partners Chez Heeren Jansen en Boonstoppel Wijnen, de beste koffie van Peeze en uiteraard veel collega ondernemers uit de regio. Op de Ten Raede Lounge geldt het all-inclusive principe, de gehele dag verzorgd.

Met zakenrelaties, partners of personeel genieten van een geweldig feest, terwijl je van alle gemakken wordt voorzien. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is de Ten Raede Lounge misschien iets voor jou!

Door kaarten af te nemen voor onze Ten Raede Lounge word je automatisch sponsor van het festival en wordt jouw bedrijfsnaam of logo zichtbaar op onze website en in de lounge.

Exclusief voor sponsoren

Wilt u bijdragen aan het succesvolle Wantij-weekend?  Er is nog een beperkt aantal sponsorplaatsen vrij. Bekijk hieronder het aanbod, inclusief kaarten voor de Ten Raede Lounge en communicatiepakket.

Bekijk aanbod 2021

Partners