Info

Laatste info Wantijpop

Foto_23

Wantijpop is een intiem, gratis tuinfeest voor vrienden en families. Op zaterdag 10 juni, van 12:30 uur tot 23:00 uur wordt het Wantijpark omgebouwd tot een grote, gezellige tuin met picknicktafels, kleedjes en lampjes. De intimiteit en gemoedelijke sfeer zijn typisch Wantijpop, maar het belangrijkste blijft natuurlijk toch de muziek. Op de verschillende podia zijn zowel regionale talenten als (inter)nationale topacts terug te vinden.

Op Wantijpop is er voor ieder wat wils, van jong tot oud. De allerkleinsten kunnen terecht in de Kindertuin van Koning Eik, waar je je kunt laten schminken of kunt genieten van de poppenkast. Terwijl de jongeren en de volwassenen zich prima kunnen vermaken bij het Wantijpodium, het Popcentrale Podium, de Pop-up Market of de Jamsessie Stage. Ook aan lekkernijen ontbreekt er niets. Wantijpop werkt samen met regionale partijen om de bezoekers te voorzien van allerlei lekkers. En zelfs na afloop van het festival is het nog niet klaar, iedereen die nog niet klaar is met feesten kan terecht op een afterparty!

Gratis
Het evenement is vrij toegankelijk, dus het terrein kan tussentijds verlaten worden. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen, hierop wordt ook gecontroleerd. Check hier alle huisregels.

Kom op tijd!
Zorg dat je op tijd komt! Het kan namelijk voorkomen dat er een rij staat bij de ingang, en je wilt natuurlijk zo weinig mogelijk missen! Dus probeer er voor 14:00 te zijn!

DuPont Familie ingang
Voor ouders met kinderen jonger dan 12 jaar is er de Dupont Familie ingang. Ideaal, zo is afgelopen jaren gebleken. Hier kun je ook met een rolstoel het terrein op. Bij deze entree kun je ook een bandje krijgen waar je een telefoonnummer op kwijt kunt. Altijd handig met kleine kids 😉

Download onze APP
Ook dit jaar hebben we onze Wantijpop app. Heel leuk en praktisch. Zo vind je alle tijdschema's, de plattegrond, welke artiesten er komen en wat ze spelen. Plus een hele leuke photobooth voor de leukste Wantijpop foto's.

Apple Store
http://apple.co/24iGDk1
Google Play
http://bit.ly/24iH2D9


Met de auto?
Parkeren kan dit jaar in parkeergarage Energiehuis of bij de Stadswerven. Houd voor navigatie naar de Stadswerven dan de Maasstraat in Dordrecht aan. Er staan verkeersborden die aangeven waar je kunt parkeren.

Samenwerking in de regio
Wantijpop werkt graag samen met partijen uit de regio om het festival zo leuk en mooi mogelijk in te vullen. Dit gebeurt op verschillende vlakken, van de aankleding van het terrein tot en met de catering, en zelfs op muzikaal gebied houden we het lekker regionaal!

Samen houden we het park schoon
Samen met Netwerk houden we het Wantijpark schoon. Alle materialen worden gescheiden ingezameld. Dus ook voor de bezoekers betekent dat weer: plastic (bekers) en restafval scheiden.