BUNKER

Grote Prijs van Dordt: BUNKER

BUNKER is een moderne rockband die draait om het maken van gepassioneerde muziek in de puurste vorm! Met invloeden van verschillende 90s en 00s bands zoals Oasis, Nirvana en Arctic Monkeys, creëert BUNKER een sound die je op het puntje van je stoel laat zitten! Door hun inspiraties uit eerdere decennia te verwerken in moderne rock heeft de band een unieke en krachtige sound. De West-Brabantse rockband bestaat uit 4 jonge gasten die allemaal dezelfde visie hebben: zoveel mogelijk mensen overtuigen van hun muziek!

In 2022 deed BUNKER mee aan de Grote Prijs van Dordt 2022 van Popcentrale, waar ze zowel de jury- als publieksprijs hebben gewonnen.

Grote Prijs van Dordt
Deze competitie is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. Popcentrale, als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten door middel van aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en, misschien wel het belangrijkste, biedt een podium voor deze artiesten. Zo staat de winnaar van de Grote Prijs 2022 op de gewilde plek op Wantijpop.

BUNKER website

BUNKER - Not Today