Prins S. en De Geit

Prins S. en De Geit

Prins S. en De Geit stond op Wantijpop 2023

Bèèèhh! Dit wordt een beestenboel! Prins S. en De Geit is zonder twijfel één van de meest opvallende acts sinds afgelopen jaar. Vanuit Het Strijkijzer (een toren van 42 verdiepingen hoog) zijn ze gesmeden tot een succesvolle groep van drie creatieve individuen. Met nummers als ‘Rood Staan Hard Gaan’ en ‘Kinderboerderij’ weten ze een nominatie, uitverkochte clubtour en verschillende festivalboekingen in de wacht te slepen. 10 juni staat Prins S. en De Geit op Wantijpop met nieuwe verrassingen! Want zo zijn ze. 😉

Prins S. en De Geit is de headliner van het Popcentrale podium dit jaar!

Ontdek Popcentrale

Prins S. en De Geit - Nacht

Over Prins S. en De Geit

Prins S. en De Geit is een echte muzikale en performance ervaring, met kunde en creativiteit. Prins S. is gepassioneerd door taal, gitarist Marne bruist van de creativiteit en schrijft en produceert en Daniel maakt al elektronische muziek sinds hij op 9-jarige leeftijd Stakker Humanoid hoorde. Als zij beginnen te spelen dan krijg je een mix van rap, electro, rock en pop door elkaar. Spinvis on speed, Drs P op uppers, of zoiets, maar dan anders.

Sinds 2022 springen ze helemaal uit de ban met te gekke nieuwe muziek en genomineerd voor twee prijzen: Beste videoclip (Kinderboerderij) en Music Support Award, voor de act die het afgelopen jaar aanzienlijke stappen heeft gezet.

Prins S. en De Geit op Spotify

Winactie

Schrijf je in

Als eerste de artiesten weten? Laatste info, parkeertips, kans maken op te gekke prijzen en de aftermovie in je mailbox?

We geven o.a. gratis munten, diner voor twee, Wantijpop merchandise en nog veel meer weg! Wil je kans maken? Schrijf je dan in.