Trix & LUUK

The Next Gem: Trix & LUUK

The Next Gem
Er gebeurt veel op het gebied van hiphop. Overal zijn jonge rappers en producers bezig met zichzelf te ontwikkelen en hun weg te beklimmen naar de top. Tijdens The Next Gem worden de deelnemers uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen om indruk te maken op de jury. Check winnaar Trix en deelnemer LUUK op het Popcentrale podium!

Trix
Nick Brinkhuijsen, ook wel Trix, is een 22-jarige rapper afkomstig uit Utrecht. Tijdens The Next Gem vertelde hij zijn verhaal. Trix is nu 5 jaar bezig met het maken van hiphop – muziek maken is voor de artiest een eigen vorm van therapie en een belangrijke uitlaatklep. Muziek heelde zijn wonden – nu focust hij om dit ook naar de mens te brengen. Dag en nacht werkt hij aan zijn muziek carrière, waarbij hij maandelijks nieuwe singles releaset. Melodieuze rap met invloeden van artiesten als Juice WRLD, XXXTENTACION en Ares kleuren zijn stijl, maar hij is van alle markten thuis!

Trix


LUUK

De droom om shows te geven waarin hij dansend zijn nummers kan performen.. dát en nog veel meer geeft weer wie Luuk is. Hij maakt muziek om het heden om te zetten in een fantastische tijd. Hij rapt voor zijn groei en plezier. Work = play.

LUUK