Praktische informatie

Alles op een rijtje voor je bezoek

Om goed voorbereid te zijn op je Wantijpop bezoek zetten we nog even alle praktische info voor je op een rijtje.

➡️ Kom op tijd, voor 16:00 binnen

Wantijpop is geopend op zaterdag 8 juni vanaf 13:00u. Meteen om 13:00u opent Kay Slice het festival vanaf het Ames podium en om 16:00u start Claude. Popcentrale en Bud x Geheime Deuntjes gaan ook vanaf 13:00u van start.

We adviseren je op tijd naar het park te komen om Claude niet te missen en om voor 16:00 uur binnen te zijn want tot 16:00 worden de beker munten gratis uitgedeeld bij binnenkomst ⏰. Daarna betaal je een half muntje voor een beker. Bovendien verwachten we veel publiek met het mooie weer!

Beker retour, hoe werkt het?

  • Bij binnenkomst ontvang je tot 16:00 uur GRATIS een houten munt, ons retourtoken.
  • Lever de retourtoken in bij de bar als je bestelt
  • Een token is voor één beker
  • Bestel je opnieuw? Lever dan je beker, flesje of blikje in bij de bar
  • Lever je niks in? Dan betaal je voor een beker een 1/2 munt
  • Een losse beker is geen geld of consumptiemunt waard

Gratis voor iedereen

Het festival is gratis toegankelijk voor alle leeftijden. Je hebt dus geen kaartje nodig om binnen te komen. Vol=vol, kom dus op tijd zodat je Wantijpop niet hoeft te missen. Neem wel een geldig legitimatiebewijs mee. In verband met veiligheid kan er naar je legitimatie gevraagd worden.

Familie ingang

Speciaal voor families met jonge kinderen is er de familie ingang. Deze ingang ligt vlak in de buurt van de hoofdentree. Langs de Baden-Powelllaan zijn routebordjes aangegeven. De familieingang is geopend vanaf 13:00 uur en sluit om 19:00 uur. Bij deze entree liggen polsbandjes voor de kids waar je je telefoonnummer op kunt schrijven. Andere bezoekers kunnen dan contact met je opnemen als je de kids even uit het oog verloren bent. Handig, toch?!

Hoofdentree open tot 22:30u

De reguliere hoofdingang vind je aan de voorzijde van het park op de Baden-Powelllaan. De ingang is geopend vanaf 13:00 uur en sluit om 22:30 uur. De familie ingang is met een routing aangegeven en bevindt zich vanaf de hoofdentree, rechts van het park. Hier kun je gemakkelijk met een kinderwagen of rolstoel het terrein betreden.

Hoe kom ik er?

Je kunt het beste lopend, fietsend of met het OV komen. We hebben dit jaar wederom een grote fietsenstalling. Fietsenstallingen vind je voor de ingang van het park.

Kom je met de bus? Dan kun je het beste uitstappen bij de halte Baden-Powelllaan, vanaf daar is het nog een klein stukje lopen naar het park.

Kom je toch met de auto? Het is niet mogelijk om je auto rondom het Wantijpark te parkeren. Je kunt wel (betaald) parkeren in of rondom Parkeergarage Energiehuis. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar het park.

Mooi festival weer☀️

De voorspellingen zien er goed uit en het lijkt lekker weer te worden, dus kom op tijd naar het park om volop te genieten van de muziek en het weer. Volgens de voorspellingen wordt het droog en zonnig.

Neem een jasje of trui mee, het kan fris worden in de avond.

Het park en het veld

Door de recent aangelegde drainage ligt het park, ondanks de gigantische hoeveelheid regen van de afgelopen tijd, er prachtig bij!

Munten

Al het eten en drinken op Wantijlive en Wantijpop is te betalen met munten. Deze zijn op verschillende plaatsen op het terrein bij onze kassa’s te koop. De munten zijn alleen dit jaar geldig en je kunt gekochte munten niet terug inwisselen voor geld. De munten van Wantijlive zijn wel beide dagen te gebruiken, dus ook op Wantijpop. Alle reden dus om zaterdag weer naar het Wantijpark te komen; om je munten van vrijdag op te maken!

Food & Drinks

Naast de fantastische acts, kun je weer genieten van heerlijk eten en drinken uit de regio. Een greep uit het assortiment van foodstands is: Broertjes Saté, Coffeelicious, Visser’s Poffertjes, Arthur Tuytel, Speyz, Fles&Mes, Wantijpaviljoen, Boer’n bontje en Toko Kaminah. Ontdek de hele food line-up.

Timetable en plattegrond

 

 

FAQ – Veelgestelde vragen

Nog vragen? Check de veelgestelde vragen!

FAQ