2 juni vond het gratis familiefestival Wantijpop plaats. Maar liefst 15.000 feestgangers wisten het prachtige Wantijpark te vinden. Onder andere Ronnie Flex & Deuxperience, Jett Rebel, Alain Clark en Sue the Night waren te zien.

Na de geslaagde tweede editie van Live at Wantij op 1 juni, was het vandaag tijd voor het gratis familiefestival Wantijpop. Op het drukste moment waren er 15.000 bezoekers in het prachtige Wantijpark. Wantijpop is onderverdeeld in verschillende area’s. Bij het Ames Podium konden bezoekers genieten van Ronnie Flex & Deuxperience, Jett Rebel, Alain Clark, Sue the Night, Jeangu Macrooy, The Overslept en de Dordtse band Funkaninizers. Bij het Popcentrale Podium waren lokale helden als Sun Rider, Kees Fluks, Bottles of Love en The Empyrean te bewonderen. De jongste bezoekers konden terecht bij Koning Eik, waar je je onder andere kon laten schminken of naar de poppenkast kon kijken. Diverse lokale cateraars zorgden voor een heerlijk foodaanbod.

In tegenstelling tot vrijdag, was het zaterdag de gehele dag droog met een aangename temperatuur. De sfeer was goed en we kunnen dan ook spreken van een zeer geslaagd Wantij-weekend.

Alle foto’s en video’s van afgelopen weekend komen deze week op onze Facebook en Instagram.