Hoe kom ik er?

Op zowel het Ames podium als het Popcentrale podium staat een te gek programma klaar. Dit jaar staan onder meer Antoon, Waylon, Froukje en Jaap Reesema op het podium. Maar, hoe komen we eigenlijk in het Wantijpark?!

Vervoer

We adviseren je met klem lopend, fietsend of met het OV te komen. Fietsenstallingen vind je voor de ingang van het park, hier kun je, je fiets(en) kwijt! Kom je met de bus? Dan kun je het beste uitstappen bij de halte Parklaan of Baden Powellaan, vanaf daar is het nog een klein stukje lopen naar het park. Kom je toch met de auto? Dan kun je parkeren in Parkeergarage Energiehuis of op het parkeerterrein bij de Stadswerven. Houd voor deze laatste als navigatieadres Maasstraat 14 aan. Vanaf beide parkeerterreinen is het nog enkele minuten lopen naar het park.

Ingang

Op zaterdag 10 juni zijn er twee ingangen naar het Wantijpark, de reguliere ingang en de Familie ingang. De reguliere ingang vind je aan de voorzijde van het park op de Baden Powellaan. De ingang is geopend vanaf 12:00 uur en deze sluit om 22:30 uur. Het is mogelijk het terrein tussentijds te verlaten, zorg alleen wel dat je voor 22:30 uur weer binnen bent.

Voor ouders met kinderen jonger dan 12 jaar is er de Familie ingang. Ideaal, zo is afgelopen jaren gebleken. Hier kun je ook met een rolstoel het terrein op. Bij deze entree kun je ook een bandje krijgen waar je een telefoonnummer op kwijt kunt. Altijd handig met kleine kids!