Op zowel het Ames podium als het Popcentrale podium staat een te gek programma klaar, de kids staan te trappelen voor Koning Eik, de route langs de Pop-up Market, Jamstage en Geheime Deuntjes is uitgestippeld, je dansmoves voor de Silent Disco zijn geoefend en stiekem heb je ook alvast bedacht wat je allemaal wilt eten… Maar, hoe komen we eigenlijk in het Wantijpark?!

Vervoer

We adviseren je met klem lopend, fietsend of met het OV te komen. Fietsenstallingen vind je voor de ingang van het park, hier kun je, je fiets(en) kwijt! Kom je met de bus? Dan kun je het beste uitstappen bij de halte Parklaan of Baden Powellaan, vanaf daar is het nog een klein stukje lopen naar het park. Kom je toch met de auto? Dan kun je parkeren in Parkeergarage Energiehuis of op het parkeerterrein bij de Stadswerven. Houd voor deze laatste als navigatieadres Maasstraat 14 aan. Vanaf beide parkeerterreinen is het nog enkele minuten lopen naar het park. Heb je eigenlijk al aan de waterbus als vervoer gedacht? De waterbus vaart op donderdag, vrijdag en zaterdag op verschillende lijnen tot 01:00 uur door. Geen gedoe met parkeren en BOB’s.

Ingang

Op zaterdag 10 juni zijn er twee ingangen naar het Wantijpark, de reguliere ingang en de DuPont Familie ingang. De reguliere ingang vind je aan de voorzijde van het park op de Baden Powellaan. De ingang is geopend vanaf 12:00 uur en deze sluit om 22:30 uur. Het is mogelijk het terrein tussentijds te verlaten, zorg alleen wel dat je voor 22:30 uur weer binnen bent.

Voor ouders met kinderen jonger dan 12 jaar is er de Dupont Familie ingang. Ideaal, zo is afgelopen jaren gebleken. Hier kun je ook met een rolstoel het terrein op. Bij deze entree kun je ook een bandje krijgen waar je een telefoonnummer op kwijt kunt. Altijd handig met kleine kids!