Ook voor de jongste festivalbezoekers genoeg plezier en vertier! Verzamel de hele familie bij elkaar voor een heerlijke dag in het park. De hele dag door zijn er allerlei verschillende activiteiten voor kids van verschillende leeftijden. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Je leest het hier!
De hele dag door
De hele dag door zijn er allerlei verschillende activiteiten voor kids van verschillende leeftijden. Voor ieder wat wils, de gehele dag door! Vliegers en buttons maken bij ToBe, springen op het springkussen, zwieren in de zweefmolen, proefjes en experimentjes bij de LeXlab, festivallooks en schminken bij Van Pelt Kappers en tussendoor natuurlijk lekker smullen bij De Pofferij, Hans Worst of één van de andere heerlijke kraampjes. Je verveelt je geen moment bij Koning Eik!
Poppentheater Jacobus Wieman
Al jaren een groot succes, het poppentheater van Jacobus Wieman. Poppenkast in de geest van Jan Klaassen, maar dan zonder Jan Klaassen. Korte voorstellingen in de ouderwetse poppenkast met veel improvisatie en gelegenheid tot reageren. Absoluut een aanrader! Dit jaar is Jacobus Wieman terug met zijn voorstelling ‘Allemaal Poppenkast’ en dat met maar liefst 2 voorstellingen.
Drakenparade, Drakendans en D.R.A.A.K.
Wij zijn niet bang voor draken; wij zíjn een draak! Vlieg je mee over het terrein? Bij de dansworkshops van ToBe raak je al je energie kwijt! Ren jij de andere kant op of ga je battle aan? Bewijs jezelf op de dansvloer en leer de vetste beats.
Knutselen met ToBe en experimenten bij LeXlab!
Wat een beestenboel op het terrein! Haaien, vissen en nog veel meer. Weet jij al wat voor dierenvlieger je gaat maken? Of maak jij liever je festivallook compleet met een zelfgemaakte button? Bedenk en teken een stripfiguur; uit je hoofd of aan de hand van een voorbeeld. Lekker knippen, plakken en kleuren doe je bij de knutselworkshops van ToBe.
Ook LeXlab is aanwezig met de leukste experimenten en demonstraties bij Koning Eik. Ieder uur zijn er andere workshops. Het is gratis, maar de hoeveelheid plekken zijn beperkt, dus zorg dat je op tijd bent! Ontwerp met de Doodle pen de coolste 3D ontwerpen, zoals mooie sieraden of een rare robot. Alles wat je maakt mag gelijk meenemen. En ook van 2D papier kun je de meest wonderlijke creaties maken. Leer samen met onze ‘vlieg’ instructeur de fijne kneepjes van het vouwen en verwonder je over hoever jouw vliegtuig komt. Ben jij niet zo van het knutselen maar hou je meer van computers? Geen probleem, speciaal voor jou hebben we onze mini robots meegebracht. Zet samen met de meccanoid je eerste stappen in de eeuw van de 4de industriële revolutie.
Voor meer informatie en het exacte programma, klik hier!