Ontdek Koning Eik op Wantijpop 2023

Er is weer van alles te doen op Koning Eik tijdens Wantijpop 2023!

Kom op 10 juni naar Wantijpop en beleef een dag vol avontuur in de kindertuin Koning Eik! Het programma zit, zoals ieder jaar, boordevol activiteiten waar kinderen van alle leeftijden kunnen genieten.

Er is voor ieder wat wils: zweef door de lucht in de nostalgische zweefmolen, laat je schminken in de mooiste kleuren bij Schmink with Joy, laat je haren stylen bij Van Pelt Kappers en straal de hele dag, geniet van de grappige en interactieve poppentheater voorstellingen van Wieman, ontdek de wetenschap met verschillende proefjes bij Lexlab, laat je creativiteit de vrije loop tijdens het knutselen, en leer nieuwe dans- en theater skills tijdens diverse workshops met ToBe of hang het aapje uit in de avontuurlijke hindernisbaan van Gymforce One.

Koning Eik is de perfecte plek voor kinderen om hun fantasie de vrije loop te laten en hun creativiteit te ontwikkelen. De activiteiten worden begeleid door professionals en ervaren docenten.

Naast Koning Eik is er nog veel meer te beleven op Wantijpop, zoals een breed scala aan live muziekoptredens op verschillende areas bestaande uit meerdere muziekgenres en lekker eten en drinken op de gezellige terrasjes. Het is de perfecte gelegenheid om samen met de hele familie een dag vol plezier te beleven.

Bekijk de Koning Eik agenda!