Recycle op Wantijpop

Beker retour systeem

🌿 Beker Retour op Wantijpop🌿

Maak kennis met het nieuwe beker retour systeem van Wantijpop! Dit jaar streven we naar een duurzamere en schonere ervaring in het Wantijpark. Met ons retoursysteem willen we bezoekers aanmoedigen om hun bekers bij de bar in te leveren, zodat we ze op de meest verantwoorde manier kunnen recyclen.

Hoe werkt het?

  • Bij binnenkomst ontvang je tot 16.00 uur GRATIS een houten munt, ons retourtoken.
  • Lever de retourtoken in bij de bar als je bestelt
  • Een token is voor één beker
  • Bestel je opnieuw? Lever dan je beker, flesje of blikje in bij de bar
  • Lever je niks in? Dan betaal je voor een beker een 1/2 munt
  • Een losse beker is geen geld of consumptiemunt waard

Dus tot 16.00 uur ontvang je bij binnenkomst GRATIS een houten munt, ons retourtoken. Door dit retourtoken bij de bar in te leveren, kun je een beker verkrijgen. Elke keer dat je een nieuw drankje haalt, lever je je lege beker weer in bij de bar. Mocht je je beker of retourtoken verliezen, dan wordt er een halve munt in rekening gebracht voor een nieuwe beker. Het is belangrijk om te benadrukken dat bekers of retourtokens niet kunnen worden omgeruild voor contant geld. Aan het einde van het evenement vragen we je vriendelijk om je laatste beker weg te gooien in de daarvoor bestemde prullenbakken of bij de bar in te leveren.

Alle bekers bij Wantijpop zijn gemaakt van rPET en volledig recyclebaar. Dit betekent dat we nieuwe bekers kunnen maken van de gebruikte exemplaren. Het gebruik van rPET is niet alleen duurzamer dan hardcups, maar het zorgt er ook voor dat bezoekers niet opgezadeld worden met de kosten voor de aanschaf van een beker.

Laten we samen streven naar een groenere en schonere Wantijpop-ervaring. Lever je bekers in en help ons het Wantijpark te beschermen en te behouden! ??

Let op

De retourtoken bij Wantijpop wordt gratis verstrekt tot 16.00 uur. Na dit tijdstip zijn ze niet meer beschikbaar en moet je je eerste beker dus kopen in de bar voor een half muntje. Zorg dus dat je op tijd in het park bent. De munten worden ook bij de familie ingang uitgedeeld.

Lees meer over Duurzaamheid op Wantijpop op onze Duurzaamheidspagina