Snelle & de Lieve Jongens Band

AMES podium

Goldband

Son Mieux

Snelle is de eerste headliner op Wantijpop op zaterdag 18 juni, het gratis popfestival in Dordrecht! Al 25 jaar, met z’n allen in ons park!

De afgelopen jaren scoort Snelle hit na hit en is niet meer uit de hitlijsten weg te slaan. Elk nummer wat hij uitbrengt verandert in een hit.

En dat doet hij niet alleen, hij heeft inmiddels samengewerkt met vele bekende Nederlandse artiesten zoals Maan, Davina Michelle, Ronnie Flex en Suzan & Freek. Snelle treedt al enkele jaren op met zijn vrienden van De Lieve Jongens Band.

Al zijn grote hits komen op Wantijpop natuurlijk voorbij, samen met zijn nieuwste muziek. 

Over Snelle

Lars Bos, Snelle’s echte naam, is geboren in 1995 in Gorssel en werd vroeger gepest met zijn uiterlijk. Hij studeerde aan de Herman Brood Academie en nam met het gedeeltelijk autobiografische nummer Reünie ‘wraak’ op zijn pesters. Het werd zijn eerste nummer 1 hit en scoorde er zelfs platina mee.

Sindsdien gaat het goed met de carrière van Snelle. ‘Smoorverliefd’, ’17 miljoen mensen’, ‘Kleur’ en ‘Blijven slapen’ volgenden en bereikten stuk voor stuk de Top 40. Maar ook ‘In de schuur’ en ‘Zonder jas naar buiten’ deden het goed.

Net is zijn nieuwste single ‘Zwaartekracht’ uit.

Snelle - Zwaartekracht

Snelle op Netflix

Wist je dat Snelle zijn eigen documentaire heeft op Netflix? Eind 2020 lanceerde Netflix deze documentaire genaamd Snelle: Zonder Jas Naar Buiten. Deze docu biedt een uniek kijkje in het leven van Snelle en het creatieve proces van het uitbrengen van een album ten tijde van de pandemie. Het biedt backstage beelden, interviews en snapshots van live optredens.

Snelle op Spotify

Volledige programma Wantijpop

Naast Snelle zijn dit jaar ook Goldband en Son Mieux op Wantijpop te bewonderen. Met zo’n geweldige line-up kan het niet anders dan dat het een groot feest wordt wat je absoluut niet mag missen. Bekijk hier het volledige programma en zorg dat je er bij bent!