Bud x Geheime Deuntjes

x Geheime Deuntjes

Betreed Bud x Geheime Deuntjes: waar herinneringen worden gemaakt

Elk jaar vormt dit veld een epische decor voor Bud x Geheime Deuntjes, gepresenteerd door 078podcasts & Friends en Wantijpop. De ‘verborgen’ stage laat je betoveren door de relaxte house muziek. Hier ontmoeten lokale top-dj’s elkaar, en zij zorgen voor een unieke mix waarbij je niet stil kunt blijven staan. Beleef het ware festivalgevoel met oude en nieuwe vrienden, en geniet van een verfrissend koud drankje.

DE LINE-UP IS BEKEND!

Share to WhatsApp

Check ook de volledige timetable

DJ Contest

De winnaar van de DJ Contest 2024 is: Fedde van Well!

Dit talent van Dordtse bodem heeft een heerlijke mix ingestuurd. Alle gevraagde elementen heeft Fedde in zijn mix terug laten komen. We kijken er naar uit om zijn sound live te horen.

Dit jaar zijn er vele (dikke) sets ingezonden. Daarvoor heel veel dank vanuit 078podcasts! De ene inzending leende zich net iets beter voor het moment dan een andere set.

Gefeliciteerd Fedde en we zien je graag 8 juni tijdens Geheime Deuntjes!

Aftermovie Bud x Geheime Deuntjes 2023

Meer over Geheime Deuntjes

Succesvol indoor event in Dordrecht

Afgelopen september vond de eerste editie van ‘Geheime Deuntjes’ plaats in de Biesboschhal in Dordrecht. Het event overtrof alle verwachtingen met een uitverkochte zaal van 1250 enthousiaste bezoekers. De aanwezigen werden getrakteerd op geweldige sets van top-dj’s en genoten van een bruisende sfeer.

078podcasts & BUD

Geheime Deuntjes is een samenwerking tussen 078podcasts, BUD en Wantijlive en Wantijpop. 078podcasts bestaat uit een drietal Dordtse vrienden met passie voor elektronische dance muziek en het organiseren van een feestje waar de muziekstijlen als (deep)house, techhouse en techno centraal staan. Het is een (online) DJ-platform voor de beginnende lokale artiest óf een gevestigde naam uit de regio.