Nog 1 week! Met prachtig weer☀️

Heb jij er ook al zo veel zin in?! Het is nog maar één week te gaan tot Wantijpop op 10 juni losbarst in Dordrecht. Met een fantastische line-up, heerlijk zomerweer in het vooruitzicht en een geweldige sfeer belooft het een onvergetelijke dag te worden. Kom wel op tijd!

Dit is waarom je Wantijpop niet wilt missen!

Heerlijk festivalweer – Zoals het er nu naar uitziet wordt het komend weekend fantastisch weer ☀️ Met ongeveer 23 graden en een zonnetje. Dat is toch reden genoeg om naar ons gratis festival te komen!

De gratis dansvloer van het jaar – Wantijpop staat al sinds 1995 bekend om zijn energieke sfeer en geweldige muziek voor jong en oud, met verschillende areas. Aankomend weekend zijn Antoon, Waylon en Froukje op het Ames hoofdpodium te zien. En dat alles GRATIS en voor niks, waar vind je dat nog ?

➡️ Kom op tijd, voor 16.00 binnen – Dit jaar introduceren we een beker retour systeem. Zo kunnen we het park schoner houden én kunnen we de gebruikte materialen optimaal recyclen. En om het voor de bezoeker goed te regelen, ontvang je bij de entree van ons een gratis recycle munt, in te leveren voor je eerste beker bij de bar.

Let wel: De recycle munt wordt tot 16.00 uitgedeeld ⏰. Daarna moet je een half muntje betalen voor een beker. Bovendien verwachten we veel publiek dus adviseren we iedereen om dit jaar echt op tijd te komen!

Meer over de recyle munt

Lokale artiesten ontdekken – Een absolute must-see is de Popcentrale area, waar de beste acts uit de regio optreden. Deze getalenteerde artiesten zullen je gegarandeerd wegblazen met hun passie. Maar dat is nog niet alles! Als je op zoek bent naar een mysterieus avontuur, dan moet je absoluut de Bud X Geheime Deuntjes area verkennen. Verlies jezelf in de betoverende beats en laat je verrassen door onverwachte artiesten die je meenemen op een muzikale reis die je nooit zult vergeten.

Kinderparadijs vol avontuur – Wantijpop is ook een feest voor de jongste festivalgangers. In de Koning Eik area kunnen kinderen zich vermaken met allerlei leuke activiteiten en optredens die speciaal voor hen zijn georganiseerd. Het is de perfecte gelegenheid om het hele gezin mee te nemen en samen te genieten van een dag vol plezier en muziek. Gezinnen kunnen gebruik maken van de aparte familie ingang!

Dus, omcirkel 10 juni in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol muziek, plezier en geweldige vibes! Wantijpop wacht op je, en we beloven je dat het een ervaring zal zijn die je niet wilt missen.