Snelle, Goldband en Son Mieux naar Wantijpop

De eerste drie namen zijn bekend! Snelle, Goldband en Son Mieux staan zaterdag 18 juni op de 25ste editie van Wantijpop, het leukste muziekfestival in Dordrecht. Wantijpop is gratis en voor alle leeftijden toegankelijk. Woensdag wordt het complete programma bekend gemaakt. 

Dit jaar wordt een volledig vernieuwd programma gepresenteerd. Hiermee komen de populairste live acts van dit moment naar Dordrecht. Snelle & de Lieve Jongens band is één van de grote acts dit jaar. De afgelopen jaren scoort Snelle hit na hit en heeft sterke live shows neergezet.

Goldband, winnaar beste groep en beste album bij de 3FM Award, sluit het festival dit jaar af. De Haagse ex-stukadoors hebben een geheel eigen sound van jaren ’80 Nederpop en Disco tot Trance en Gabber. Alles komt voorbij en zetten elk podium dan ook volledig op zijn kop.

Son Mieux is de derde naam die bekend is gemaakt. Son Mieux brengt dansbare popnummers met een emotioneel en persoonlijk verhaal. Heerlijke hooks, herkenbare refreinen, een vleugje folk en een elektronische onderlaag; dat is Son-Mieux.

Woensdag wordt hier het volledige programma op het Ames podium bekend gemaakt. Dan is ook de presentatie van het Popcentrale podium. Hier spelen de beste act uit de regio. Twee jaar later dan gepland staat de 25ste editie van Wantijpop dan eindelijk weer op het programma. 

Lees hier meer over de artiesten

Snelle & de Lieve Jongens Band

Goldband

Son Mieux