Over Wantijpop

Wantijpop 2020 vindt plaats op zaterdag 13 juni van 13.00 tot 23.00 uur.

Wantijpop is een gratis muziekfeest voor vrienden en families. Op zaterdag 13 juni 2020 kun je terecht voor o.a. de beste pop, hiphop, rock en soul in het Wantijpark. De gemoedelijke sfeer en de prachtige locatie is kenmerkend. Wantijpop verwacht 15.000 bezoekers en duurt van 13:00 uur tot 23:00 uur

Gratis
Het evenement is vrij toegankelijk, dus het terrein kan tussentijds verlaten worden. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen, hierop wordt ook gecontroleerd. Check hier alle huisregels.

Kom op tijd!
Zorg dat je op tijd komt! Het kan namelijk voorkomen dat er een rij staat bij de ingang, en je wilt natuurlijk zo weinig mogelijk missen! Dus probeer er voor 14:00 te zijn!

Ook voor de kids
Voor ouders met kinderen jonger dan 12 jaar is er de Dupont Familie ingang. Ideaal, zo is afgelopen jaren gebleken. Hier kun je ook met een rolstoel het terrein op. Bij deze entree kun je ook een bandje krijgen waar je een telefoonnummer op kwijt kunt.

Samenwerking in de regio
Wantijpop werkt graag samen met partijen uit de regio om het festival zo leuk en mooi mogelijk in te vullen. Dit gebeurt op verschillende vlakken, van de aankleding van het terrein tot en met de catering, en zelfs op muzikaal gebied houden we het lekker regionaal!

Hoe kom ik er?
Het Wantijpark is prima te bereiken met het openbaar vervoer, lopend, auto of de fiets. De locatie check je hier in Google maps.

Aftermovie 2019

Bekijk hier de aftermovie van Wantijpop 2019!

Muziek: Ilse DeLange – Half The Love

Aftermovie 2018

Bekijk hier de aftermovie van Wantijpop 2018!

Muziek: The Overslept – Figure It Out