Over Wantijpop

Wantijpop vindt plaats op zaterdag 12 juni 2021 van 13.00 tot 23.00 uur.

Wantijpop is een gratis muziekfestival voor vrienden en families, geschikt voor alle leeftijden. De gemoedelijke sfeer en de prachtige locatie zijn typerend voor het festival. In de verschillende area’s zijn zowel regionale talenten als (inter)nationale topacts te vinden. Elk jaar ontvangt Wantijpop zo’n 15.000 bezoekers in het park.

25e editie
Aankomende editie blaast Wantijpop alweer 25 kaarsjes uit! Dat betekent dat we al 25 jaar op rij, generatie na generatie, dit mooie, gratis muziekfestival door mogen geven. Hiep, hiep, hoera!

Gratis
Het evenement is vrij toegankelijk, dus het terrein kan tussentijds verlaten worden. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen, hierop wordt gecontroleerd. Check hier alle huisregels.

Voor iedereen toegankelijk
Voor ouders met kinderen jonger dan 12 jaar is er de Dupont Familie ingang. Ideaal, zo is afgelopen jaren gebleken. Hier kun je ook met een rolstoel het terrein betreden.

Handig voor de ouders: bij deze entree kun je een bandje krijgen waar je een telefoonnummer op kwijt kunt. Mocht je elkaar even uit het oog verloren zijn, dan kunnen de kids je sneller terugvinden. Wantijpop is dus zeker een leuk uitje met kinderen!

Samenwerking in de regio
We werken graag samen met partijen uit de regio om het festival zo leuk en mooi mogelijk in te vullen. Dit gebeurt op verschillende vlakken, van de aankleding van het terrein tot en met de catering, en zelfs op muzikaal gebied houden we het lekker regionaal!

Kom op tijd!
Zorg dat je op tijd komt! Het kan namelijk voorkomen dat er een rij staat bij de ingang en je wilt natuurlijk zo weinig mogelijk missen! Dus probeer voor 14:00 binnen te zijn!

Hoe kom ik er?
Het Wantijpark is prima te bereiken met het openbaar vervoer, lopend, met de auto of per fiets. De locatie check je hier in Google maps.

Aftermovie 2019

Bekijk hier de aftermovie van Wantijpop 2019!

Muziek: Ilse DeLange – Half The Love

Al 25 jaar een iconisch festival voor en door Dordrecht. Welke edities ben jij erbij geweest? Kom alles te weten over Wantijpop en waan je nog even terug in alle mooie herinneringen!

ONTDEK HET HIER