Over Wantijpop

Waarom moet jij naar Wantijpop?!

  1. Nationale topacts én regionale bands op één festival
  2. Gratis toegankelijk
  3. Het lekkerste eten en drinken
  4. Programma speciaal voor kinderen
  5. Vier area’s in een prachtig park

Wantijpop is een intiem, gratis tuinfeest voor vrienden en families. Op zaterdag 2 juni, van 12:30 uur tot 23:00 uur wordt het Wantijpark omgebouwd tot een grote, gezellige tuin waar het feest losbarst! De gemoedelijke sfeer is typisch Wantijpop, maar het belangrijkste element blijft toch de muziek. 

Gratis
Het evenement is vrij toegankelijk, dus het terrein kan tussentijds verlaten worden. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen, hierop wordt ook gecontroleerd. Check hier alle huisregels.

Kom op tijd!
Zorg dat je op tijd komt! Het kan namelijk voorkomen dat er een rij staat bij de ingang, en je wilt natuurlijk zo weinig mogelijk missen! Dus probeer er voor 14:00 te zijn!


Ook voor de kids
Voor ouders met kinderen jonger dan 12 jaar is er de Dupont Familie ingang. Ideaal, zo is afgelopen jaren gebleken. Hier kun je ook met een rolstoel het terrein op. Bij deze entree kun je ook een bandje krijgen waar je een telefoonnummer op kwijt kunt. Altijd handig met kleine kinderen 😉

Samenwerking in de regio
Wantijpop werkt graag samen met partijen uit de regio om het festival zo leuk en mooi mogelijk in te vullen. Dit gebeurt op verschillende vlakken, van de aankleding van het terrein tot en met de catering, en zelfs op muzikaal gebied houden we het lekker regionaal!

Bereikbaarheid

Wantijpop vindt plaats in het Wantijpark aan de Baden-Powelllaan te Dordrecht. Het Wantijpark is lopend, fietsend of met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Met de auto?
Parkeren kan in parkeergarage Energiehuis of bij de Stadswerven, beide op loopafstand van het evenemententerrein. Voor navigatie houdt Maasstraat of Oranjelaan in Dordrecht aan. Er staan verkeersborden die aangeven waar je kunt parkeren.

Met het OV?
Vanaf station Dordrecht rijden er verschillende bussen in de richting van het Wantijpark;

– Stadsbus Arriva richting Staart lijn 4, uitstappen halte Parklaan,

– Stadsbus Arriva richting Oudelandshoek lijn 3, uitstappen halte Baden-Powelllaan,

– Bus Arriva richting Papendrecht-Dordrecht lijn 14, uitstappen halte Parklaan,

– Bus Arriva richting Papendrecht-Dordrecht lijn 15, uitstappen halte Parklaan.

Vanaf haltes Parklaan en Baden-Powelllaan is het ongeveer 10 minuutjes lopen naar het Wantijpark. Check 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Meer reisinformatie nodig? Ga naar Google Maps en stippel je route uit.

Aftermovie 2017

Wantijpop 2017 was te gek! Afgelopen jaar hebben we weer genoten van een zonnig, mooi weekend met gezellige mensen. Deze editie werd verrijkt door o.a. Brandwerk, Rilan & The Bombardiers, Lucas Hamming, Broederliefde, Waylon en te gekke acts op het Popcentrale Podium.