Over Wantijpop

Wantijpop 2019 vindt plaats op zaterdag 15 juni van 13.00 tot 23.00 uur.

Wantijpop is een intiem, gratis tuinfeest voor vrienden en families. Op zaterdag 15 juni 2019, van 13:00 uur tot 23:00 uur wordt het Wantijpark omgebouwd tot een grote, gezellige tuin waar het feest losbarst! De gemoedelijke sfeer is typisch Wantijpop, maar het belangrijkste element blijft toch de muziek. 

Gratis
Het evenement is vrij toegankelijk, dus het terrein kan tussentijds verlaten worden. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen, hierop wordt ook gecontroleerd. Check hier alle huisregels.

Kom op tijd!
Zorg dat je op tijd komt! Het kan namelijk voorkomen dat er een rij staat bij de ingang, en je wilt natuurlijk zo weinig mogelijk missen! Dus probeer er voor 14:00 te zijn!


Ook voor de kids
Voor ouders met kinderen jonger dan 12 jaar is er de Dupont Familie ingang. Ideaal, zo is afgelopen jaren gebleken. Hier kun je ook met een rolstoel het terrein op. Bij deze entree kun je ook een bandje krijgen waar je een telefoonnummer op kwijt kunt. Altijd handig met kleine kinderen ?

Samenwerking in de regio
Wantijpop werkt graag samen met partijen uit de regio om het festival zo leuk en mooi mogelijk in te vullen. Dit gebeurt op verschillende vlakken, van de aankleding van het terrein tot en met de catering, en zelfs op muzikaal gebied houden we het lekker regionaal!

Area's

Kindertuin Koning Eik

De allerkleinsten kunnen terecht in de Kindertuin van Koning Eik, waar je je kunt laten schminken of kunt genieten van de poppenkast.

Regionaal talent Popcentrale

De Popcentrale heeft een eigen veld op Wantijpop. Hier krijgen lokale en regionale bands, DJ's en rappers de kans om op te treden voor een groot publiek en zichzelf te bewijzen. Naast het Popcentrale podium bevinden zich hier ook nog de Jamstage en de Popcentrale Silent Disco.

078 Podcasts Geheime Deuntjes

Een 'verborgen' stage, op een unieke locatie aan het water van het Wantijpark. Relaxte house muziek zal de boventoon voeren op dit podium. De Geheime Deuntjes wordt gehost door 078 Podcasts.

Aftermovie 2018

Bekijk hier de aftermovie van Wantijpop 2018!

Muziek: The Overslept – Figure It Out