Jaap Reesema

Jaap Reesema

Jaap Reesema komt 10 juni naar Wantijpop!

Jaap is een veelzijdige singer-songwriter. Met ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ samen met Pommelien Thijs, waarmee hij een nummer 1 hit scoorde in zowel Nederland als in België heeft hij opnieuw een doorbraak gemaakt.

Inmiddels bewijst Jaap met maar liefst vier Top 40 hits binnen twee jaar de kracht van zijn Nederlandstalige nummers: met ‘Mijn Kleine Presidentje’ wist hij heel Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne. De song ‘Voor Je Van me Houdt’ was de titelsong van de bioscoopfilm ‘Liefde Zonder Grenzen’, ook ‘Alles Komt Goed’ kreeg fantastische support en ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ stond meer dan 20 weken onafgebroken in de charts. Van pleinen en grachten, nu live in ons park!

Naast Jaap Reesema staan ook Antoon, Waylon, Froukje, The Vices, Personal Trainer en Peperzout op het programma van Wantijpop. Prins S. en De Geit is de eerst headliner die we bekend maken voor het Popcentrale podium.

Jaap Reesema - Als Je Voor Me Staat

Over Jaap Reesema

Dit voorjaar (2023) gaat Jaap Reesema voor de eerste keer met een liveband door heel Nederland spelen met zijn ‘Als Je Voor Me Staat’ tour. De zanger, die vanaf 11 augustus wekelijks te zien is in het jubileumseizoen van het razend populaire TV-programma ‘Beste Zangers’, gaat onder meer zijn grootste hits ‘Nu Wij Niet Meer Praten’, ‘Alles Komt Goed’ en ‘Kleine Presidentje’ onder begeleiding van zijn band spelen.

Vanaf 2009 was hij te zien op tv in een talentenjacht in het tv-programma van Carlo & Irene. Een jaar later wint hij op 29 mei het derde seizoen van de X Factor. Het nummer uit de finale, ‘Don’t Stop Believin’’ weet daarna de tiende plaats in de Top 40 te behalen. Sindsdien is Jaap niet meer weg te denken uit de toplijsten.

Wist je dat?
Jaap Reesema studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit en was één van de zangers van de Hermes House Band.

Jaap Reesema op Spotify

Winactie

Schrijf je in

Als eerste de artiesten weten? Laatste info, parkeertips, kans maken op te gekke prijzen en de aftermovie in je mailbox?

We geven o.a. gratis munten, Wantijpop merchandise en Meet & Greets weg! Wil je kans maken? Schrijf je dan in.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.